Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64 pisze: 30 sie 2018 13:43
Alaxa widzę że jesteś wyluzowana.Sprawy służbowe zakończone.Reszta niech zostanie do powrotu.Tak trzymać.Zdaje mi się że jak byś
mogła to już byś pojechała.Cierpliwości kochana.Już za chwileczkę już za momencik zacznie się kręcić.Masowanie,okładanie,moczenie,prądem rażenie,morałòł prawienie.Po tym wszystkim jak siły zostanie ,spacery,tańce i Bieszczadów
zwiedzanie!
o tak Szynszyl, sprawy służbowe maja się ku końcowi, ja podobnie jeszcze tylko napiszę króciutkie podanie do szefa następującej treści:
W związku z jednoznacznymi informacjami zawartymi w moim aktualnym horoskopie, upraszam o pisemne potwierdzenie zapowiedzianej tam podwyżki.... jak myślisz... będzie czekać na mnie miła niespodzianka po powrocie ???
Alaxa naprawdę ci powiadam. Nadzieja matką głupich,ale lepiej mieć matkę niż być sierotą.W razie czego nie zapomni na paznokciu
środkowego palca namalować uśmieszek.Po powrocie zawsze możesz mu go pokazać.Albo dyskretnie stukając o blat biurka domyśli
się o czym zapomniał.
... tez jestem tego zdania, że lepiej mieć matkę nadzieję niż sierotką być... tyle, że zastanawiam się, czy sierotki sama z siebie nie zrobię, jak po powrocie zamiast podwyżki na moim biurku zastanę wypowiedzenie ale tym się będę później martwić, póki co ... czekają na mnie przyjemniejsze rzeczy... zabiegi, wycieczki... i tego się będę trzymać
Alaxa zawsze można powiedzieć gdzie on taką głupią (sory)do roboty dostanie za te jego szalejącą stawkę.A te co się zgłoszą mogą mu
za jego stawkę pokazać środkowy palec i nie pomalowany.
No padłam kurde no pomysł macie przedni !podanie o podwyżke i dyla w górydobre dobre ,to teraz mam zagwozdkęale suę uśmiałamoj czuję że gadki w takim towarzystwie będą super sympatyczne i wesołe
Monisia BP jeszcze jest czas na podanie podania.Albo napisz i w kopertę.Dopisek zrobisz na kopercie otworzyć 08,09,2018.Wyobraź sobie minę szefa.Bezcenne.
Najciekawsze wycieczki to wycieczka do Lwowa oraz wycieczka po Bieszczadach . Pozostałe moim zdaniem można sobie darować . Wróciłem z Polańczyka 3 września i było OK.
Moi Mili.... ja juz w Amer Polu... jak na razie (oby nie zapeszyć) jest OK. Pani w recepcji bardzo miła, Pani pielegniarka też... wiec czekam na Was z utęsknieniem...