Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Beti75 pisze: 31 sie 2018 17:22
Witaj Agatka 2911 chciałam powiedzieć Tobie że ten autobus z Katowic to jest firma przewozowa Amigo Bieszczady trasa Bytom_Polańczyk,i przez Katowice i Iwonicz zdrój jedzie.Pozdrawiam.
Witaj Beti dzięki za iformacje, chyba wolałabym jechać bladym świtem ,żeby rano być na miejscu. Skąd odjeżdżają te busy ?
Witaj Agatka bus odjeżadża z dworca Pksu na Skargi.Zeszłym roku jeszcze jedna firma była Neobus i z Katowic odjazd był o 6 rano ale teraz chyba już nie jeździ Sprawdź Sobie w necie.Ja planuje załatwić sobie nocleg i dzień wcześniej jechać,dlatego ze to już niestety szybko bedzie robić sie ciemno,a z od przystanku trzeba bedzie sie kawałek tarabanić,Ty do Wisły Masz sporawy kawałek do przejdzenia i to pod górkę,a ja do Excelsiora to samo nawet dalej.Pozdrawiam
Beti75 pisze: 01 wrz 2018 06:36
Witaj Agatka bus odjeżadża z dworca Pksu na Skargi.Zeszłym roku jeszcze jedna firma była Neobus i z Katowic odjazd był o 6 rano ale teraz chyba już nie jeździ Sprawdź Sobie w necie.Ja planuje załatwić sobie nocleg i dzień wcześniej jechać,dlatego ze to już niestety szybko bedzie robić sie ciemno,a z od przystanku trzeba bedzie sie kawałek tarabanić,Ty do Wisły Masz sporawy kawałek do przejdzenia i to pod górkę,a ja do Excelsiora to samo nawet dalej.Pozdrawiam
Witaj Beti właśnie sprawdziłam i Neobus jeździ i nim się wstępnie wybieram, Amigo ma strone w remoncie, więc informacja tylko telefonicznie,napiasałam jeszcze do Tomek79, na 85% jedzie autem, może z nim bym się zabrała, gdyby miał miejsca , zależy o której by wyjeżdżał .....A jeśli jedziesz dzień wcześniej, to nocleg za odpłatnością można załatwić w ,,swoim" sanatorium ?
A o której Neobus Jedzie? Był w nocy i o 6rano ale na te godziny to do Katowic nie dojadę.A nocleg to nie wiem czy w sanatorium swoim można zarezerwowac,zadzwonię i zapytam.Albo Zadzwonie do biura podróży Omnibus bo też oferują noclegi.
Witam Agatko. Planuję wyjechać wcześnie rano aby spokojnie dojechać na miejsce bo wiadomo dzień przed wszystkimi świętymi i różnie może być. Pozdrawiam
Witaj Tomek dzięki za info, na razie nastawiam się na autobus ...do południa chciałabym być na miejscu, może nawet pojadę dzień wcześniej ....jakby co pozwolę sobie być z Tobą w kontakcie , pozdrawiam
Witaj agatka 2911 dzwoniłam do Excelsiora i można dzień wcześniej przejechać, za nocleg 50 złotych sie płaci,wiec jadę 30 października.A ty jak i kiedy Jedziesz może w busie sie spotkamy.Pozdrawiam