AMER-POL Polańczyk, turnus od 3.10.18

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Popromienna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 21:41
Oddział NFZ: Śląski

AMER-POL Polańczyk, turnus od 3.10.18

Post autor: Popromienna »

Cześć, czołem!

Ktoś z szanownych kuracjuszy wybiera się do Amer-Pol w Polańczyku na turnus rehabilitacyjny z Zus od 3.10.18? Oprócz mnie, of course?
Ktoś z woj.śląskiego? Zgłaszać się ;)

Pozdrawiam!
Popromienna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: AMER-POL Polańczyk, turnus od 3.10.18

Halo, halo, pobudka!

Serio nikt, nic??? :(
AM60
Na forum od: 13 sie 2018 08:06

Post autor: AM60 »

wybieram sie do Polańczyka w podanym przez Ciebie terminie. a z kąd jedziesz?
Popromienna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej,

ze Śląska, ale jeszcze nie wiem jak tam dotre :D Jedziesz na turnus z Zus czy prywatnie? Sorry za pozna odpowiedz, ale w ogole nie dostaje powiadomien, ze ktos cos odpisal, a nie sprawdzam codziennie forum.
AM60
Na forum od: 13 sie 2018 08:06

Post autor: AM60 »

Jadę na turnus z ZUS, ale jadę już 30 września. Chcę trochę pozwiedzać, pojeździć po okolicy. W trakcie turnusu to raczej będzie niemożliwe. A czy mogę zapytać skąd jesteś? Ja z Zabrza. Znajoma mówiła, że jest autobus/bus z Bytomia do Polańczyka, nie znam jednak szczegółów ponieważ będę jechała z facetem, własnym autem. Na pewno jest dobre połączenie z Krakowa do Polańczyka, a do Krakowa z Katowic to jest autobus co 15 min. Zatem do spotkania na miejscu :) Może się gdzieś zgadamy :) Pozdrawiam ( ja niestety też nie czytałam dawno forum )
ODPOWIEDZ