Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję Wiktor za informację..... spisałeś się. Jakoś musi być, a grunt to pozytywne myślenie i tego się trzymam. Pokój już mam zarezerwowany. Jaki będzie, aby na głowę nie padało. Jedzenie? Ja jestem wszystko żerna ha ha. A wysokość da się pokonać..w Iwoniczu do Excelsiora było 160 stopni...przez trzy lata je pokonywałam to i z górką poradzę sobie. Na tańce jakoś się stoczy. Basen do ćwiczeń wystarczy. Ciekawe czy jest kriokomora? Tego nie wiem. A reszta do ogarnięcia....
Miłego pobytu Ci życzę.
Iwanka pisze: 31 sie 2018 00:08
Dziękuję Wiktor za informację..... spisałeś się. Jakoś musi być, a grunt to pozytywne myślenie i tego się trzymam. Pokój już mam zarezerwowany. Jaki będzie, aby na głowę nie padało. Jedzenie? Ja jestem wszystko żerna ha ha. A wysokość da się pokonać..w Iwoniczu do Excelsiora było 160 stopni...przez trzy lata je pokonywałam to i z górką poradzę sobie. Na tańce jakoś się stoczy. Basen do ćwiczeń wystarczy. Ciekawe czy jest kriokomora? Tego nie wiem. A reszta do ogarnięcia....
Miłego pobytu Ci życzę.
hania27278 pisze: 30 maja 2018 15:52
Witam, ja mam termin od 10 lipca. Jadę tam po raz drugi po 4 latach oczekiwania. Odpowiadając na pytanie- jechac i cieszyć się. Jeden z lepszych szpitali rehabilitacyjnych. Dobre warunki, zabiegi , jedzenie, piękne miejsce....Cieszyć się, jest z czego, szkoda ze jedziesz dopiero w listopadzie. Pozdrawiam
Cztery lata to szmat czasu, dlaczego tak długo, nie rozumiem tych długich oczekiwań, z czego to wynika? Człowiekowi w potrzebie w ciągu czterech lat przecież może się znacznie pogorszyć stan zdrowia, który jest najważniejsze.