Busko Zdrój Górka 11.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Iwanka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2018 22:53
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Busko Zdrój Górka 11.09

Post autor: Iwanka »

Dziękuję Wiktor za informację..... spisałeś się. Jakoś musi być, a grunt to pozytywne myślenie i tego się trzymam. Pokój już mam zarezerwowany. Jaki będzie, aby na głowę nie padało. Jedzenie? Ja jestem wszystko żerna ha ha. A wysokość da się pokonać..w Iwoniczu do Excelsiora było 160 stopni...przez trzy lata je pokonywałam to i z górką poradzę sobie. Na tańce jakoś się stoczy. Basen do ćwiczeń wystarczy. Ciekawe czy jest kriokomora? Tego nie wiem. A reszta do ogarnięcia....
Miłego pobytu Ci życzę.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Iwanka pisze: 31 sie 2018 00:08 Dziękuję Wiktor za informację..... spisałeś się. Jakoś musi być, a grunt to pozytywne myślenie i tego się trzymam. Pokój już mam zarezerwowany. Jaki będzie, aby na głowę nie padało. Jedzenie? Ja jestem wszystko żerna ha ha. A wysokość da się pokonać..w Iwoniczu do Excelsiora było 160 stopni...przez trzy lata je pokonywałam to i z górką poradzę sobie. Na tańce jakoś się stoczy. Basen do ćwiczeń wystarczy. Ciekawe czy jest kriokomora? Tego nie wiem. A reszta do ogarnięcia....
Miłego pobytu Ci życzę.
Dzięki nawzajem :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Ja też dziękuję,przy okazji też już co ,nie co się dowiedziałem
Awatar użytkownika
Iwanka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A Ty też tam się wybierasz?
Awatar użytkownika
Iwanka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

I zleciało się.... już tylko tydzień i Busko Zdrój witaj ... :P
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

hania27278 pisze: 30 maja 2018 15:52 Witam, ja mam termin od 10 lipca. Jadę tam po raz drugi po 4 latach oczekiwania. Odpowiadając na pytanie- jechac i cieszyć się. Jeden z lepszych szpitali rehabilitacyjnych. Dobre warunki, zabiegi , jedzenie, piękne miejsce....Cieszyć się, jest z czego, szkoda ze jedziesz dopiero w listopadzie. Pozdrawiam
Cztery lata to szmat czasu, dlaczego tak długo, nie rozumiem tych długich oczekiwań, z czego to wynika? Człowiekowi w potrzebie w ciągu czterech lat przecież może się znacznie pogorszyć stan zdrowia, który jest najważniejsze.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Iwanka pisze: 04 wrz 2018 22:50 I zleciało się.... już tylko tydzień i Busko Zdrój witaj ... :P
Ja mam nadzieję, że na początku października będę w Busku :)
ODPOWIEDZ