Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kolalka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 sie 2013 18:57
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: kolalka »

O ! Ja zamówiłam sobie już przez internet Polski Bus. Tam i z powrotem z Warszawy to 26 zł. W Busie jest WiFi to podróż szybciej zleci :)
kolalka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Helo! Gojaa13. dopiero zajarzyłam, że z Białegostoku, bo ja też i do Warszawy to chyba też pojadę Polskim Busem, dzień wcześniej ...
Gojaa13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2013 18:10
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: Gojaa13 »

Witaj Kolalka :) Prościej mi bedzie z Białegostoku pociagiem o 6 z minutami rano a w gdańsku będę po 13. Tak, wydaje mi się na obecną chwilę. Napisz z jakiej miejscowości wyruszasz :?:
kolalka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Do Gojaaa, a no z Białegostoku właśnie, mam sie gdzie zatrzymać w Warszawie i tak sobie myślałam, że rozłożyć podróż na dwa dni. W sytuacji, gdybym miała towarzystwo to wyjechałabym też z Białegostoku, nawet wolę pociągiem niż tym busem :)
Mieszkam na Białostoczku, może się zgadamy, mam skypa itp.
gabrysia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:04
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: gabrysia1 »

witam
jadę z Bialegostoku ale od 11.09.13
narazie planuję pociagiem
ale chętnie zabiorę się z kimś samochodem
mam pytanie
-czy jest tam tam jakaś wypozyczalnia ksiązek zeby nie wieźć z domu(będzie okazja poczytac a teraz ciągle brak mi na to czasu)
-czy sa organizowane jakieś wycieczki autokarowe po okolicy(zawsze jexdzilam w gory i slabo znam te okolice)
- czy mozna zamowić diete cukrzycową
Agusienk21
Na forum od: 10 sie 2013 23:39
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Agusienk21 »

Gojaa13 pisze:Mam termin na 5 .11. 2013 jadę z Białegostoku .Jeszcze nie wiem jak, ale pewnie pociągiem :P Czy ktoś z tych stron też się wybiera :P

Hej :D Też mam na 5.11. jeszcze nie wiem jak tam dotrę :roll: Wiecie może jak tam jest ? Bo jade poraz pierwszy i jestem przerażona :?
Gojaa13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam. Także jadę pierwszy raz, jak tam jest nie wiem :o Na forum opinie są podzielone, ile ludzi tyle zdań. Z tego co przeczytałam, to czas wolny trzeba samemu organizować. Pozdrawiam :P
ewamoscicka3
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 13:46
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: ewamoscicka3 »

Witam,
mam pytanie czy ktoś jedzie do Sobieszewa na turnus od 11 września do 4 października z województwa mazowieckiego?
Ewa
ewuś
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2012 12:30

Post autor: ewuś »

Ja także jadę do Sobieszewa z Białegostoku 5.11.2013r. Kupiłam bilety na POLSKIEGO BUSA. Mój tel. 509 237 031. Chętnie się zapoznam z osobami z Białegostoku, aby razem podróżować. Pozdrawiam Ewa
Gojaa13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

ewuś pisze:Ja także jadę do Sobieszewa z Białegostoku 5.11.2013r. Kupiłam bilety na POLSKIEGO BUSA. Mój tel. 509 237 031. Chętnie się zapoznam z osobami z Białegostoku, aby razem podróżować. Pozdrawiam Ewa
Mam pytanie, czy ten przewożnik jedzie z Białegostoku prosto do Gdańska, czy trzeba się przesiadac :?:
ODPOWIEDZ