Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękujemy Jawa ,chętnie dołączę w towarzystwie zawsze rażniej
Jeszcze takie ,miejsce Kołobrzeg z widokiem na morze
Już niech ta sielanka się skończy
Hello pogaduchy ,zapraszamy do stolika
W sumie to ja mogę Małgosię zaprosić... .... zwrotów nadal nie ma (dziś dodzowniłam się 3 razy i klops)...... to jeszcze nie mam w domu bałaganu na rzecz pakowania
A gości lubię......... szczególnie jak pójdą ze mną na kijki
Bożenko kijki i rower zawsze...ja lubię bardzo chodzić, teraz mnie tez nosi...ale mam jeszcze cos tutaj do załatwienia... (nie chodzi o remont) niech się martwi o to Ten Pan co ze mną mieszka
Mogę zamienić "Wielką Polskę " na "Małą Polskę "...kłopotu ze mną nie ma
Małgosiu.......... widzisz? Ze 3 miesiące masz w rozjazdach jak tyle zaproszeń. Zwiedzisz niemal całą Polskę....... nie tylko "Wielką czy Małą"........
Miłego popołudnia Forumowicze....... dość bumelowania, czas na jakieś zajęcia...... pobiegam z żelazkiem