Jantar Dziwnówek turnus od 31.10.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
izabela1973
Na forum od: 30 lip 2018 14:35
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Jantar Dziwnówek turnus od 31.10.2018

Post autor: izabela1973 »

Witam.
Otrzymałam :D skierowanie do Dziwnówka ośrodek "Jantar". Czy ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym terminie? Będę wdzięczna za wskazówki (wszelkie) od osób które tam były. Zależy mi w szczególności na podpowiedzi jak tam dojechać. Będę jechała najprawdopodobniej koleją.
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jantar Dziwnówek turnus od 31.10.2018

Post autor: Ewucha »

izabela1973 pisze: 30 lip 2018 15:38 Witam.
Otrzymałam :D skierowanie do Dziwnówka ośrodek "Jantar". Czy ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym terminie? Będę wdzięczna za wskazówki (wszelkie) od osób które tam były. Zależy mi w szczególności na podpowiedzi jak tam dojechać. Będę jechała najprawdopodobniej koleją.
Witaj Iza najlepsze sanatorium z Zusu dostalaś jeszcze termin letni cóz chcieć więcej poczytaj na forum nasza koleżanka Fionka była w maju pozdrawiam i miłego pobytu Ci życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Zerknij na stronę Jantaru , popatrz na fotki . Tam żadnej ściemy nie ma . Warunki socjalne super, rehabilitacja super, kadra medyczna super, pozostały personel super, organizacyjnie pod każdym względem super . Qurde nie ma się do czego przyczepić . Wejdz na e-podróżnik i znajdziesz najlepsze połączenie . Myślę że albo do Szczecina a potem busem .
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ewucha »

Ewucha pisze: 30 lip 2018 15:58
izabela1973 pisze: 30 lip 2018 15:38 Witam.
Witaj Iza najlepsze sanatorium z Zusu dostalaś jeszcze termin letni cóz chcieć więcej poczytaj na forum nasza koleżanka Fionka była w maju pozdrawiam i miłego pobytu Ci życzę :kwiat:
Ups dopiero przyuważylam że to pażdżiernik ale i tak fajnie masz :D
izabela1973
Na forum od: 30 lip 2018 14:35
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: izabela1973 »

Też sie ciesze ogromnie, tym bardziej, że pierwotnie ZUS "obdarzył" mnie Almą w Sobieszewie.....
Pusia190
Na forum od: 18 wrz 2018 16:18

Post autor: Pusia190 »

Witam. Też mam na imię Izabela i ten sam rocznik. Mam ten sam termin. Będę jechać z Koszalina. I mam problem,bo brak busów..
ODPOWIEDZ