Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tak poważnie, to moja też nieźle gotuje (te swoje specjały), ale czasem ma zajęcia od 8 do 20... więc siłą rzeczy nie ma kiedy pichcić. Już dla własnego spokoju wolę dać wałówkę i wiem, że choć na szybko w mikrofali coś przygrzeje i ciepłego zje
Życzę miłego wieczoru........ czas na jakiś film
Jaki film
Teraz jest mecz piłki ręcznej, Vive Kielce z Niemcami, Legia z Zagłębiem, Żużel, i o 19 Siatkówka z Francją.
Mój mąż mówi, że nie ma nic innego w TV.
Owszem obejrzę siatkówkę, w końcu w nią grałam
Martinko............ wiem, wiem. Sobota żużlowa u mnie, ale ja na bakier ze sportem......... znaczy wolę uprawiać niż oglądać więc mąż TV, ja dalsze losy bohaterów Kinga "Castle rock" ........ Ależ mnie wciągnęło. Dobrze Princi się tym serialem zachwycała
I fruuuuuuuuu.......... miłego wieczoru życzę