Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No wiesz Mg11M...... liczę się z tym, że ogólnie w Sanatorium to kasa poleci, ale jak pomiary zrobisz solidnie i fachowo to...... odmówię sobie ze 2 kawy i dojdziemy krakowskim targiem do porozumienia
A z kijkami to i w śniegu połazi....... na nartach niestety nie umiem szusować I wolę się już w tym wieku nie uczyć, bo połamię piszczele i następna rehabilitacja będzie mnie czekała
Ja już jutro o tej porze będę oddychala powietrzem w Rymanowie A jeszcze nie zaczęłam się pakować
Zamiast szykować walizki siedzę na kanapie i piję kawkę