Rymanów Zdrój - Zimowit - 07.10.2018r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Re: Rymanów Zdrój - Zimowit - 07.10.2018r.

Post autor: BozenaMat »

Do wyjazdu 4 dni....... (bo ja mam termin od 6 października)...... może jeszcze ktoś się odezwie, co jedzie w tym terminie. Było by fajnie. Im nas więcej, tym weselej :)
Szukam kogoś do wędrówek i na kijki :)
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2012 16:55
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: mg11 »

Od 6 października? To jesteś z NFZ? bo turnus ZUS jest od 7.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadę z NFZ :)
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To chyba będziesz miała więcej czasu wolnego, bo Zus ma więcej zabiegów...
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zobaczymy jak to z tym czasem będzie. Chciałabym tak ustawić zabiegi, by popołudnia mieć wolne na jakieś wędrówki. Oby tylko pogoda dopisała, bo dziś.............. deeeeszcz :twisted:
kasiaa256
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2018 12:24

Post autor: kasiaa256 »

Dzisiaj w Rymanowie leje od rana, dlatego zwiedzałam dzisiaj Zimowit - część dla dorosłych. Na oddziale ZUS na korytarzu stoi czajnik i deska do prasowania :) lodówki nie widziałam, ale w razie potrzeby są parapety, a za oknem pogoda lodówkowa niestety. Cześć oddziału przeszła remont kilka lat temu i warunki są dobre, ale widziałam pokoje, które pamiętają chyba lata 90te. Wolałabym tam nie zamieszkać. Byłam dzisiaj u oddziałowej, bo próbuje załatwić sobie wcześniejsze zakwaterowanie. Pani bardzo miła, ale chyba nici z przeprowadzki przed terminem. Jutro mam znać odpowiedź.
Z racji, że na kwaterze mam strasznie zimno większość czasu spędzam w Zimowicie lub na spacerach. Dzisiaj leje więc opcja spacerów odpadła to zaczęliśmy z synem poszukiwania najlepszej pizzy w mieście:) Chyba trafiliśmy od razu na najlepszą :) Polecam "Zielony domek" smacznie i niedrogo. Tylko zimno :(
Teraz idziemy do Świtwzianki ogarniać basen, bo musimy gdzieś spalić tą pizzę.
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zaklep pogodę na niedzielę i kolejne 3 tygodnie skoro już jesteś na miejscu ;)
NoRbI
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2018 22:55
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: NoRbI »

Hej wszystkim,
ponownie zasiadam do lektury - musimy chyba wydać tomik Zimowit Rymanów Zdrój :) ,

jeszcze raz dzięki kasiu256 za informacje wiem przeżywam trochę ale to moje pierwsze sanatorium, ;)
w okolicach Częstochowy pogoda dzisiaj także bardzo nie miła do 11 padało :( później trochę słońca,
patrząc na długoterminową w Rymanowie pogoda w kratkę raz opady raz słoneczne dni, :?
w sobotę zdaje samochód służbowy i do pracy wracam dopiero 2 listopada szef bardzo zniesmaczony moim wyjazdem,
można powiedzieć wreszcie odpocznę ponieważ na urlopu w tym roku nie było czasu.
Widzimy się na miejscu czekam aby wszystkich poznać
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

Dziękuję Kasi za informacje, szczególnie te pogodowe. Muszę przepakować bagaż :roll: i ciepłych ubrań dołożyć. :cry: No cóż taki mamy klimat... Na razie jestem totalnie zarobiona w pracy. Trzeba wszystko przygotować na następne tygodnie. Ale już niedługo odpoczynek i regeneracja. Do miłego zobaczenia.
MirkaH
Na forum od: 02 paź 2018 19:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: MirkaH »

Witam kuracjuszy z turnusu od 7.07. 2018, mam pytanie czy są ręczniki? Pozdrawiam i do zobaczenia :)
ODPOWIEDZ