Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tak Waldeklat jestem tu 2 dzień i jeszcze nie poznałem wszystkich jechałem z Ana86 , później na parkingu poznaliśmy się z Waldemaro , następnie kasiaa256 tak wiec został mi jeszcze mg11 i elkaszka twórca całego postu
Na moim stoliku jest numer 2 ........ Ale ja chyba jem w pierwszej turze....... śniadanie o 8.30........ obiad 13.30.
A tak w ogóle to trzeba ustalić jakiś termin spotkania. Na przykład pod recepcją albo w kawiarence Zimowita Dajcie jakąś propozycję.
Masz posiłki w 2 turze. 1 tura ma śniadanie o 7.30. A kto był dzisiaj w Świteziance ? Bo było świetnie. . Ja mam stolik 12 na 1 zmianie. Pozdrawiam serdecznie.