Pedofilia w KK

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Pedofilia w KK

Post autor: forumowicz »

Zbrodnia bez kary ? Czy zadośćuczynienie finansowe to wszystko czego należy oczekiwać ?Dlaczego największe partie w Polsce boją się zająć jasne stanowisko w sprawie tak bulwerusującej? :shock:
Kuracjusz54
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Pedofilia w KK

Post autor: Felice »

Kuracjusz 54 to pytanie chyba z rodzaju retorycznych😞
forumowicz

ostatnio słyszałem tekst , który mnie rozbroił - :lol: ksiądz zniszczył chłopakowi życie , bo go molestował na wyjazdach z ministrantami :lol: :lol:
to nie był malec 3-4 letni , ale nastoletni chłopak :roll: skoro po pierwszym wyjeżdzie czuł niesmak i dyskomfort , po jaką cholerę jechał po raz kolejny :?: :?: :?: :?: no po jaką :?: :mrgreen:
podobało sie gówniarzowi , że ksiądz go wyróznia spośród innych , a teraz jęczy jaki to on poszkodowany :evil:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Waldeklat45 pisze: 08 paź 2018 17:47 ostatnio słyszałem tekst , który mnie rozbroił - :lol: ksiądz zniszczył chłopakowi życie , bo go molestował na wyjazdach z ministrantami :lol: :lol:
to nie był malec 3-4 letni , ale nastoletni chłopak :roll: skoro po pierwszym wyjeżdzie czuł niesmak i dyskomfort , po jaką cholerę jechał po raz kolejny :?: :?: :?: :?: no po jaką :?: :mrgreen:
podobało sie gówniarzowi , że ksiądz go wyróznia spośród innych , a teraz jęczy jaki to on poszkodowany :evil:
Jeżeli byś mógł to rozwiń tą swoją wypowiedz-bo ja z tych tępych-i po przeczytaniu zrozumiałem że wszystkiemu winien jest nastoletni chłopiec bo to on zaproponował księdzu-dojrzałemu człowiekowi,po święceniach,nauczających wiernych o Ewangelii,przykazaniach,zasadach moralnych i etycznych,który objęty jest celibatem-takie a nie inne zachowanie,i to On skusił księdza do grzechu :!:
forumowicz

mogę i rozwinę ;) to żle zrozumiałes , że winien jest chłopiec , on jest niczemu nie winien . jednak , jeśli tego np 14 letniego chłopca ksiądz molestował na wyjexdzie , czemu ten chłopiec pojechał z nim znowu :?: nie potrafie tego zrozumiec ,. nie ogarniam :roll: gdyby mnie jakis sukienkowy molestował , nie pojechałbym na zadne sponsorowane przez nich wyjazdy nigdy więcej , wiedzac co mnie tam czeka . ten co niby ma zniszczone zycie - jeżdził ... po jaka cholere jezdził z tymi zboczencami , a teraz po xxxx latach płacze do kamery :?: :evil: bo to modne :?: ;) :lol: :lol: :mrgreen:
forumowicz

no własnie Andrzej :!: :!: jak taki TYP czyt ksiądz .. z niby zasadami , po święceniach w cylibacie ... mógł molestowac nastoletnich chłopców :?: do piekła z gnojem :evil: :evil: .. ale ....
taki molestowany , nastoletni chłopiec, wiedział co sie dzieje , był świadomy swojej krzywdy , czemu jezdził na te ich wyjazdy :?: :?: :?: ktoś mówił , że wstydził się rodzicom powiedzieć :shock: ... ok ... no to powiedziałbym , że mam za przeproszeniem sraczkę i nie pojade ..... unikałbym tych czarnych diabłów jak ognia .... facet o którym głośno w mediach , nie unikał ... jeździł z sukienkowymi .... teraz , po latach zrozumiał ,ze zrujnowali mu życie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dzięki za pełne rozwinięcie-teraz już wszystko rozumiem i podejrzewam że inni którzy to czytali też :!:
forumowicz

70 nowych zgłoszeń w ciągu doby do mapy pedofilii w kościele :shock: :evil:
To kropla czy początek lawiny w polskim kościele? Czy potrzeba było filmu Smarzowskiego by probować rozliczyć kler z karygodnych zbrodni ?
:?
kuracjusz54
50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2018 13:34

Post autor: 50+ »

Brak antagonisty i temat zdechnie. Ale spieszę z pomocą. :o 8-)
50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2018 13:34

Post autor: 50+ »

kuracjusz54 pisze: 08 paź 2018 11:26 Zbrodnia bez kary ? Czy zadośćuczynienie finansowe to wszystko czego należy oczekiwać ?Dlaczego największe partie w Polsce boją się zająć jasne stanowisko w sprawie tak bulwerusującej? :shock:
Kuracjusz54
Kuracjuszu54, opisz nam swój przypadek. Będzie nam łatwiej Ci pomóc. 8-)
ODPOWIEDZ