Kuracjusz54
Pedofilia w KK
-
forumowicz
Pedofilia w KK
Kuracjusz54
-
forumowicz
Re: Pedofilia w KK
to nie był malec 3-4 letni , ale nastoletni chłopak
podobało sie gówniarzowi , że ksiądz go wyróznia spośród innych , a teraz jęczy jaki to on poszkodowany
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Jeżeli byś mógł to rozwiń tą swoją wypowiedz-bo ja z tych tępych-i po przeczytaniu zrozumiałem że wszystkiemu winien jest nastoletni chłopiec bo to on zaproponował księdzu-dojrzałemu człowiekowi,po święceniach,nauczających wiernych o Ewangelii,przykazaniach,zasadach moralnych i etycznych,który objęty jest celibatem-takie a nie inne zachowanie,i to On skusił księdza do grzechuWaldeklat45 pisze: 08 paź 2018 17:47 ostatnio słyszałem tekst , który mnie rozbroił -ksiądz zniszczył chłopakowi życie , bo go molestował na wyjazdach z ministrantami
![]()
![]()
to nie był malec 3-4 letni , ale nastoletni chłopakskoro po pierwszym wyjeżdzie czuł niesmak i dyskomfort , po jaką cholerę jechał po raz kolejny
![]()
![]()
![]()
no po jaką
![]()
![]()
podobało sie gówniarzowi , że ksiądz go wyróznia spośród innych , a teraz jęczy jaki to on poszkodowany![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
taki molestowany , nastoletni chłopiec, wiedział co sie dzieje , był świadomy swojej krzywdy , czemu jezdził na te ich wyjazdy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
forumowicz
To kropla czy początek lawiny w polskim kościele? Czy potrzeba było filmu Smarzowskiego by probować rozliczyć kler z karygodnych zbrodni ?
kuracjusz54
Kuracjuszu54, opisz nam swój przypadek. Będzie nam łatwiej Ci pomóc.kuracjusz54 pisze: 08 paź 2018 11:26 Zbrodnia bez kary ? Czy zadośćuczynienie finansowe to wszystko czego należy oczekiwać ?Dlaczego największe partie w Polsce boją się zająć jasne stanowisko w sprawie tak bulwerusującej?![]()
Kuracjusz54