Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy ktoś wybiera się na turnus od 15-11-2018 w ramach skierowania w szpitalu uzdrowiskowym NFZ a może już był na takim leczenie w tym sanatorium po której stronie to jest i jak wrażenia.
Witam Michał wyjazdowy do.Inowrocławia .
Też Inowrocław inne sanatorium Energetyk .
Termin wyjazdu wcześniejszy ,więc nie spotkamy się .
Życzymy super kuracji .
Temat oceniam sanatorium ,napiszemy po kuracji .
Pozdrawiam .
Witam, ja wtjeżdżam do Sanatoriuw ramach skiwrowania do szpitala uzdrowiskowego Kujawiak w tym terminie. Szukam jakiejs fajnej kobiety do pokoju 2 osobowego, bezkonfliktowej, lubiącej wspólnie spędzać czas, uśmiechniętej
Witam, jestem w Kujawiaku. Osobiście nie mam się czego czepić, baza zabiegowa dobra aczkolwiek jest różnica między NFZ a Zusem. Posiłki zróżnicowane i wystarczajace. Jedyny minus to przedział wiekowy bo przewaga 70+... Młodzi to tutaj rzadkość
Jedziesz z Zusu czy NFZ? Dla mnie to porażka ! Ile można chodzić po parku ? Zabiegi też porozrzucane czasami o 20 basen. Tańce to porażka bo uszy od fałszu bolą. Do tego klimat który nie wszystkim służy. Mam nadzieję że to mój pierwszy i ostatni pobyt tutaj.
Szyszunia zmartwiłaś mnie bardzo może lepiej oddać skierowanie. Jadę do szpitala uzdrowiskowego z NFZ na część szpitalną do Kujawiaka. A jestem osobą bardzo młodą. Ale 5 miesięcy się czeka na tą formę leczenia w moim NFZ.
Powiem tak jak musisz szybko pod kątem zdrowia to jedz . Ale ja na twoim miejscu bym dzwoniła do NFZ i pytała o zwroty może załapał byś się w innym miejscu. Naprawdę tutaj jest tylko park i ta Tężnia . Do tego robi się zimno więc pozostaje siedzenie w pokoju . Ja teraz to żałuję że nie dzwoniłam na zwroty . Po zabiegach szału nie czuje a na kolejny wyjazd trzeba czekać.