Iwonicz Zdrój Wisła Wyjazd 31.10
-
Grzegorz987
- Na forum od: 16 wrz 2018 20:49
Re: Iwonicz Zdrój Wisła Wyjazd 31.10
Powód: usunięto tel. Proszę nie umieszczać danych osobowych w publicznych postach.
Witamagatka2911 pisze: 01 wrz 2018 10:36Witaj BetiBeti75 pisze: 01 wrz 2018 06:36 Witaj Agatka bus odjeżadża z dworca Pksu na Skargi.Zeszłym roku jeszcze jedna firma była Neobus i z Katowic odjazd był o 6 rano ale teraz chyba już nie jeździ Sprawdź Sobie w necie.Ja planuje załatwić sobie nocleg i dzień wcześniej jechać,dlatego ze to już niestety szybko bedzie robić sie ciemno,a z od przystanku trzeba bedzie sie kawałek tarabanić,Ty do Wisły Masz sporawy kawałek do przejdzenia i to pod górkę,a ja do Excelsiora to samo nawet dalej.Pozdrawiamwłaśnie sprawdziłam i Neobus jeździ i nim się wstępnie wybieram, Amigo ma strone w remoncie, więc informacja tylko telefonicznie,napiasałam jeszcze do Tomek79, na 85% jedzie autem, może z nim bym się zabrała, gdyby miał miejsca , zależy o której by wyjeżdżał .....A jeśli jedziesz dzień wcześniej, to nocleg za odpłatnością można załatwić w ,,swoim" sanatorium ?
Ja również jadę 31/10/2018 rano do Iwonicza Zdrój tak jak już informowałem i jeżeli ktoś chce jechać ze mną samochodem to miejsca jest dużo. Kontakt podałem jeżeli są chętni zawsze można się dogadać co ,gdzie i o której
Steven pisze: 14 paź 2018 17:25Witamagatka2911 pisze: 01 wrz 2018 10:36
Witaj Betiwłaśnie sprawdziłam i Neobus jeździ i nim się wstępnie wybieram, Amigo ma strone w remoncie, więc informacja tylko telefonicznie,napiasałam jeszcze do Tomek79, na 85% jedzie autem, może z nim bym się zabrała, gdyby miał miejsca , zależy o której by wyjeżdżał .....A jeśli jedziesz dzień wcześniej, to nocleg za odpłatnością można załatwić w ,,swoim" sanatorium ?
![]()
Ja również jadę 31/10/2018 rano do Iwonicza Zdrój tak jak już informowałem i jeżeli ktoś chce jechać ze mną samochodem to miejsca jest dużo. Kontakt podałem jeżeli są chętni zawsze można się dogadać co ,gdzie i o której. Steven
bo w pokojach to wątpię aby było na to miejsce . Pomóżcie wy jesteście bardziej obrotne w tym temacie .