Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krajanko , to ja tak jak Ty Chociaż muszę stwierdzić , że rośnie moja sztuczna inteligencja , bo z racji wykonywanej pracy nie jedną noc miałam nie przespaną
Czy wiecie, że... dziś na Forum jeszcze nikt nie zauważył, że właśnie kończy się... Europejski Dzień Seniora
Celem tej akcji jest kształtować społeczne postrzeganie osób starszych oraz podejmować wszelkie działania mające na celu zapewnienie im godnego życia. Do najważniejszych zadań należy więc walka z wykluczeniem osób w podeszłym wieku, ułatwienie dostępu do opieki medycznej a także do pełnego życia kulturalnego i społecznego.
Zapewne nikt tego dnia nie zauważył, bo nikt nie czuje się seniorem a dzięki Forum NS czujemy się młodziej