continental Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 11:41

Re: continental Krynica Zdrój

Post autor: eemi »

Zrozumiałam i obiecuję poprawę ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

W większości ośrodków jest do dyspozycji darmowy dostęp do netu wraz z kompem tak że można napisać podczas pobytu niekoniecznie dopiero po powrocie zwłaszcza że nie mamy innych obowiązków oprócz leczenia an :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sześć postów pouczających na 2 mizernych stronach o tym że osoba pytająca o Continental nie opisała swoich pobytów .
I żadnej odpowiedzi konkretnej na Jej pytanie .
:shock:
Kuracjusz54
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Odpowiedz proszę 😛
Nie byłam w tym obiekcie,znam go tylko z relacji więc de facto nie mam co napisać.
Zachwytów przebywający tam nie wyrażali,wręcz o pokojach opinie nie były zbyt dobre. To co ja widziałam to bida z nędzą,ale chyba jakieś lepsze pokoje też są.
forumowicz

Felice :kwiat: :) jeśli byłbym w tym sanatorium to bym odpowiedział ,ale po co komentarze wprawiające kogoś w zakłopotanie i wymuszające przeprosiny ? :shock:
Pozdrawiam serdecznie Ciebie :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Po pierwsze nie czuję się abym kogoś pouczał po prostu zwróciłem uwagę w sposób grzeczny i taktowny . Nie prosiłem nikogo aby mnie przepraszał . Kwintesencją tego Forum jest wyrażanie opinii również zapytania o miejscowości (sanatorium) Na tym bazuje to forum reszta to przystawka ( jeśli mogę użyć takiego sformułowania) . Sama strona tytułowa jest tak skonstruowana ,że tematy ważne są na górze . Samo pytanie nic nie da. jak się jest ileś razy w sanatorium to w dobrym zwyczaju jest coś napisać aby podzielić się wiadomościami . Tych co opisują to jest znikomy procent . gdyby było odwrotnie wiadomości o ośrodkach było by b. dużo . I pytali by tylko Ci co jadą pierwszy raz. Nie proszę o adwokaturę moich postów innych Forumowiczów . Widocznie czują podobnie i coś napiszą . Kuracjusz matematyka się kłania a dokładnie dodawanie bo naliczyłem tylko czy aż pięć postów . Moje to grzeczne zwrócenie uwagi a Twoje to zwykle czepialstwo .Jest taka zasada ,że jak się nie ma o czym pisać to się po prostu nie pisze . :) tekst przynajmniej mój bo za siebie piszę trzeba czytać ze zrozumieniem . Staram się nikogo nie obrażać na forum wręcz przeciwnie staram się wszystkim pomagać .
Kuracjusz 54 wyluzuj . :) proszę . :) Myślę , że eemi adwokata nie potrzebuje potrafi pisać sama i dobrze jej to wychodzi .Kończę bo nie chcę zaśmiecać tematu dalej . I nie odpisuj mi bo odpowiedzi nie będzie . Temat dla mnie został wyczerpany . Pozdrawiam
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Ci bardzo Kuracjusz 54, że się za mną wstawiłeś :) i przez to i Tobie się trochę rykoszetem dostało , z tego co widzę to i tu na Forum są różni ludzie Ci bardziej i mniej wyrozumiali, ale w dalszym ciągu uważam że jak ktoś pyta i są kuracjusze którzy mogą odpowiedzieć na zadane pytanie to nie trzeba w takiej sytuacji patrzeć pod kątem, czy ja piszę opisy czy nie, tylko jak znają dane uzdrowisko to w paru słowach napisać coś tak jak to zrobiła Bietka za co jej bardzo dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Witam, :)
eemi tak pieknie piszesz że na forum sa ludzie mniej i wiecej wyrozumiali
zgodze sie z tobą ale kuracjusze oczekują na kazdą opinie o pobycie
a tu jest jak jest pytają tylko jak jadą już nie raz o tym pisałem
według mnie jak ktoś pisze jak jest w sanatorium to nalerzało by
tak samo robić i sie podzielic opinią tak czy nie :?:
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam, ok i dlatego tak jak pisałam już wcześniej postaram się to zmienić po następnym powrocie. :!:
forumowicz

Może już dosyć tego pouczania
eemi witaj na forum :kwiat: w prawym górnym rogu jest lupka, wpisz nazwę sanatorium i miejscowość i szukaj :) przejrzyj jest trochę wiadomości z tego roku. Pozdrawiam i życzę miłej lektury
ODPOWIEDZ