Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Podnoszenie standardów.
Chciałem pokój jednoosobowy...2 osoby w pokoju jednoosobowym* wszystko niby się zgadza: dwie różne osoby poprosiły o pokój jednoosobowy nie ogarniam tej matematyki
Dobra dobra już nie win dancingow te zabiegi boskie tu, ja stwierdziłam że tu zostaje takich cudownych zabiegów to nigdzie nie znajdę już raj na ziemi dla mnie na którym piętrze masz pokój bo nie wiem nawet jak cie złapać
Pytam się po raz 5 i ostatni na którym piętrze masz pokój... Bo chciałabym cię poznać właśnie skoro już tak gaworzymy a ty ciągle nie odpisujesz zmieniasz temat to się Ni3 dziw że cię poznałam nie wiesz ani jak mam na imię ani jak wyglądam ja tak samo xD a zabiegi cudo i panie które wykonują zabiegi baaardzo mile sympatyczne