Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam iwonicz jako miasteczko nie jest złe ja byłem tyle razy ze juz trochę nudno ale jak pierwszy raz to super a sanwit jedno z najładniejszych sanatori
a zbiegi to cieniutkie jak wszędzie nie licz na poprawe zdrowia ..kiedyś to były zabiegi pól roku po powrocie nie wiedziałeś co to jakis ból czy choroba ,teraz to tylko odpoczynek i ewentualnie zabawa jak ktoś lubi a w iwoniczu dużo grają i praktycznie wszędzie do wyboru i koloru
Magda01 pisze: 16 wrz 2018 13:38
Witam pierwszy raz wybieram się do synatorium, w terminie 31.10.18r. Iwonicz Zdrój Sanvit. Czy ktoś z Dolnego Śląska też się wybiera w tym terminie?
Witam,
ja jadę z dolnego Śląska, bede tam od 05.11.2018r.