Wiarus Muszyna Złockie
Re: Wiarus Muszyna Złockie
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
malutka2k18
- Na forum od: 01 lis 2018 19:10
Wiarus Muszyna Złockie
Wiarus mieści się w dość spokojnej okolicy wręcz cichej. Myślę , że to miejsce godne polecenia osobą ,które potrzebują wyciszenia odpoczynku czy też relaksu, a spokoju przede wszystkim. Znajduję się tam dużo szlaków turystycznych więc będzie to atutem dla osoby, która lubi spacery czy taka formowe wypoczynku. Szlaki są dłuższe czy też krótsze więc każdy może się z tym zmierzyć. W zależności od sprawności fizycznej oczywiście... Sanatorium z dala od większych skupisk... Naprawdę można się wyciszyć. Jeśli ktoś lubi spokój miejsce godne polecenia. natomiast jeśli ktoś liczy na rozrywkę, zabawę niestety tego tam nie znajdzie... Osobie szukającej rozrywki będzie ciężko się tam odnaleźć. Z tego co się orientuję będzie trzeba udać się do Krynicy albo dalej. Jeśli ktoś nie ma samochodu spokojnie, komunikacja na plus. Autobusy kursują bardzo często co było dla mnie miłym zaskoczeniem. Osobiście mi było ciężko się odnaleźć ze względu że jednak wole jakieś rozrywki a nie tylko spacery po szlakach turystycznych.
Zabiegi dobrane prawidłowo. Jeśli komuś nie pasował zabieg albo niekiedy źle się czuł , nie był w stanie go znieść miał zamieniany na inne w miarę możliwości. Jak dla mnie jednym z najlepszych zabiegów był masaż. Wyk. go p. Zbyszek. Polecam ! naprawdę jest to osoba godna polecenia. Z chęcią chciałabym mieć takiego masażystę u siebie na okolicy..!
Jeśli chodzi o pielęgniarki to dają trochę do myślenia. Tu niestety nie z każda można było się w miarę szybko dogadać. niektóre są po prostu nie przyjemne. Na szczęście większa część była kontaktowa
W sanatorium dbają także o porządek, Panie sprzątały nam w pokojach bardzo często co było miłym zaskoczeniem. Myślę że trochę nas tam rozleniwiły
Pan Andrzej jest bardzo miłą osobą.
No ale jak mowie to kwestia dogadania i swojej kultury, czasem trzeba umieć zagadać
Jeśli chodzi o całość na pewno każdemu może coś nie pasować ale ja uważam że więcej plusów niż minusów mimo wszystko ..
Pozdrawiam
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum