Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej po peselu przydzielają są tylko 2 os a jedynki tylko dla amazonek raczej i są bardzo ciasne i raczej nie warto je brać jak do tej pory to da się wytrzymać personel medyczny w miarę ok
goska1122 pisze: 04 lis 2018 08:20
Hej po peselu przydzielają są tylko 2 os a jedynki tylko dla amazonek raczej i są bardzo ciasne i raczej nie warto je brać jak do tej pory to da się wytrzymać personel medyczny w miarę ok
[/quot
Dzięki,
To może nie będzie najgorzej i ja jakoś wytrzymam
Jadę pierwszy raz i bardzo się denerwuję tym wszystkim.
Pozdrawiam
Byłam w Zimowicie od 7 października. Wróciłam bardzo zadowolona. Mam pytanie........ Jak Wy oceniacie pobyt? Ciekawa jestem jakie Wy macie wrażenia... czy pokrywają się z moją opinią o tym Sanatorium