MargeRita ... w listopadzie jest sporo zwrotów , można wydzwonić perełkę
powodzenia

Taaa, co mi da zaglądanie GieniaGIENIA pisze: 06 lis 2018 08:39 Coraz dłużej czekamy![]()
MargeRita ... w listopadzie jest sporo zwrotów , można wydzwonić perełkęzapewne tak czynisz , ale gdyby nie , to napiszę .... nie czekaj na odpowiedz , tylko zaglądaj po dwa razy dziennie do przeglądarki
![]()
powodzenia![]()

Dzięki alien, po namyśle i konsultacjach zdecydowałyśmy się pojechać w wyznaczonym terminie, chociaż i z uwagi na święta, i na okres w pracy nie jest idealny. No i szkoda mi, że nie nad morzem. Mam złe wspomnienia z pobytu w sanatorium w Iwoniczu parę lat temu: wysyp kleszczy i niestety złapałam boreliozę, jedyna pociecha, że w zimie ryzyko mniejsze. Ale to jest taka mała miejscowość, że po południami lub w niedzielę dla osoby bez samochodu po prostu nie ma co robić, a szczególnie jak już jest ciemno i wycieczki po górach odpadająalien pisze: 12 lis 2018 13:49 Witaj rrita1..ze zmianą pobytu terminowego w szpitalu sanatoryjnym jest raczej kiepsko. Próbować można ale nie licz na cokolwiek.Argumentacja o zmianę(ale zwykłego pobytu) to już na prv. Ludzie z funduszu bardzo kochają czytać forum sanatoryjne..wiem ze źródła.![]()