Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W marcu 2012 wyjeżdżam do Uzdrowiskowego Szpitala Kolejowego w Ciechocinku bardzo proszę - jeżeli ktoś był w tym szpitalu o informację jakie są warunki /pokoje, wyżywienie, zabiegi / i w ogóle wszystko co dotyczy tego szpitala.
Witam. Byłam tam na przełomie sierpnia i września zeszłego roku na turnusie Zusowskim.
Jedzenie poniżej średniej( niesmaczne i mało).
Pokoje zależy jak się trafi.Część ładna, czysta, wyremontowana z nowymi meblami, reszta w opłakanym stanie i bez łazienek(dlatego lepiej przyjechac rano żeby mieć szanse na ten nowszy).
Możliwe jest że przez ten rok coś się zmieniło. Podobno kolej miała sprzedać ten budynek zaraz po zakończeniu mojego turnusu.
Jeśli chodzi o zabiegi to byłó ok.
Pozdrawiam i życze miłego pobytu.
Dzięki Tasta za informację, jadę w ramach leczenia poszpitalnego. Proszę powiedz ilu osobowe są pokoje, czy jest basen i czy zabiegi są na miejscu. Pozdrawiam.
Ciechocinka nie lubię. Byłam tam w sanatorium nauczycielskim. ZAbiegi nawet fajne, ale 80% to emeryci, a raczej emerytki. Obsługa sanatorium żartowała, że na jednego mężczyznę przypada pięć kobiet. Nie mogłam się tam odnaleźć.
Witaj Danna.
pokoje są 1,2 osobowe. Basen jest na miejscu. Mały ale czysty, po remoncie. Inne pomieszczenia zabiegowe trochę prahistoryczne. Ogólnie można wytrzymać, choć do luksusu mu daleko.