Busko Zdrój KRYSTYNA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Joasia1967
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2018 16:42

Busko Zdrój KRYSTYNA

Post autor: Joasia1967 »

Byłam w Busko Zdroju sanat.KRYSTYNA ..Polecam kadra i cała baza zabiegowa naprawdę super. Miałam pokój 2-osobowy całkiem fajny,Panie sprzątające dbały o porządek (zmiany reczników i pościeli ) , jedzenie tez spoko wiec reasumując POLECAM :) . Okolice piękne i na spacery po parku i jak ktoś ma ochotę i kase to wycieczki też sa organizowane . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Busko Zdrój KRYSTYNA

Post autor: ANDY12345 »

Dzięki, mam termin na lipiec 2021 myślę że do tego czasu nie pogorszy się :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam pytanie czy pokoje są z balkonami i dla niepełnosprawnych, mają basen czy kierują do innego ośrodka i czy jest gdzieś pochodzić w miarę po równym nie tylko miasto ale ścieżki leśne i polne. pozdrawiam an :D
lukasz77
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2015 19:09
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: lukasz77 »

no wlanie sie wybieram do Krystyny w Tym roku :))
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ANDY12345 pisze: 22 lis 2018 22:57 Mam pytanie czy pokoje są z balkonami i dla niepełnosprawnych, mają basen czy kierują do innego ośrodka i czy jest gdzieś pochodzić w miarę po równym nie tylko miasto ale ścieżki leśne i polne. pozdrawiam an :D
Jeżeli do "kratki " wpiszesz Krystyna Busko lub inna konfiguracja pojawi się ponad 200 opisów tego obiektu.
Cóz kolejny wpis dotyczący tego samego obiektu.

Dla zainteresowanych .
Obiekt sukcesywnie remontowany i modernizowany co roku cos NOWEGO -kasa idzie w budynki.
Tak pokoje mają choć może zdarzyć sie i taki bez balkonu , sa pokoje przystosowane dla Osób Niepełnosprawnych z rożnymi schorzeniami.
Wszystko uzaleznione JEST jak się zaprezentujesz podczas Castingu -Tak Castingu

Przy przyjeździe jest lub był stół z zielonym suknem 3 Panie Pielęgniarki -Tak tam używamy sformułowania Pielęgniarka Broń Boże ..Siostra i One po odstaniu w kolejce przydzielają pokój i współspacza lub współspaczy zalezy 2 czy 3

Baza zabiegowa jest w kompleksie choć może zdarzyć się ,że będziesz musiał przejść do budynku po drugiej stronie ulicy.
Basen spełnia wymogi Panie tam zatrudnione zadowolą -Jako chyba jedyny obiekt zabiegi dobierane są do schorzenia ,, Czyli na basenie jest Jedno schorzenie co wszystkim pomaga.

Generalnie jedno z lepszych Sanatorii tylko że Osoby uczulone czy też "Nie trawiące Siarki " moga mieć PROBLEM.
Osobiście 20 dni chodziłem po ścianach - ...torsje siarkowe ale przeżyłem -byli tez inni ale to minimalny Problem .

Co do spacerów po równym no niestety mimo równych chodników są wzniosy i obniżenia terenu wszak to Góry Świętokrzyskie
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki, tak wiem, słyszałem że cały czas remontują, non stop coś nowego dlatego chciałem się dowiedzieć od osoby która obecnie była. w postach jest dużo ogólnikowych zdań nie związanych z oceną a trzeba przez to wszystko przechodzić. Za 3 lata pewnie będzie jeszcze inaczej ale stałe rzeczy zostaną jak basen czy balkony :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

..i Bardzo Tolerancyjny Personel :)
Braliśmy przepustki aby móc wrócić z ..tańców po 22,00
Generalnie to chyba JEDYNY Obiekt Sanatoryjny w ,który tak inwestowane są pieniądze.
Pomijając obiekt , ale wyposażenie jest na Naprawdę wysokim poziomie TV to nie odbiorniki z wyprzedaży -ale odbiorniki ,które sa hitami.
podobnie armatura łazienkowa .
Sprzęt rehabilitacyjny nawet na Mojej profesjonalnej siłowni jest z niższej półki.
Wiadomo Może drożej ale na dłużej kupujesz

jedyny minus zapach siarki
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dzięki za info, to dobrze że właścicielowi chce się działać w tym kierunku bo czytając opinie z innych ośrodków to jak zesłanie :lol:
ODPOWIEDZ