Busko Zdrój KRYSTYNA
- Joasia1967
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2018 16:42
Busko Zdrój KRYSTYNA
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Busko Zdrój KRYSTYNA
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jeżeli do "kratki " wpiszesz Krystyna Busko lub inna konfiguracja pojawi się ponad 200 opisów tego obiektu.ANDY12345 pisze: 22 lis 2018 22:57 Mam pytanie czy pokoje są z balkonami i dla niepełnosprawnych, mają basen czy kierują do innego ośrodka i czy jest gdzieś pochodzić w miarę po równym nie tylko miasto ale ścieżki leśne i polne. pozdrawiam an![]()
Cóz kolejny wpis dotyczący tego samego obiektu.
Dla zainteresowanych .
Obiekt sukcesywnie remontowany i modernizowany co roku cos NOWEGO -kasa idzie w budynki.
Tak pokoje mają choć może zdarzyć sie i taki bez balkonu , sa pokoje przystosowane dla Osób Niepełnosprawnych z rożnymi schorzeniami.
Wszystko uzaleznione JEST jak się zaprezentujesz podczas Castingu -Tak Castingu
Przy przyjeździe jest lub był stół z zielonym suknem 3 Panie Pielęgniarki -Tak tam używamy sformułowania Pielęgniarka Broń Boże ..Siostra i One po odstaniu w kolejce przydzielają pokój i współspacza lub współspaczy zalezy 2 czy 3
Baza zabiegowa jest w kompleksie choć może zdarzyć się ,że będziesz musiał przejść do budynku po drugiej stronie ulicy.
Basen spełnia wymogi Panie tam zatrudnione zadowolą -Jako chyba jedyny obiekt zabiegi dobierane są do schorzenia ,, Czyli na basenie jest Jedno schorzenie co wszystkim pomaga.
Generalnie jedno z lepszych Sanatorii tylko że Osoby uczulone czy też "Nie trawiące Siarki " moga mieć PROBLEM.
Osobiście 20 dni chodziłem po ścianach - ...torsje siarkowe ale przeżyłem -byli tez inni ale to minimalny Problem .
Co do spacerów po równym no niestety mimo równych chodników są wzniosy i obniżenia terenu wszak to Góry Świętokrzyskie
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Braliśmy przepustki aby móc wrócić z ..tańców po 22,00
Generalnie to chyba JEDYNY Obiekt Sanatoryjny w ,który tak inwestowane są pieniądze.
Pomijając obiekt , ale wyposażenie jest na Naprawdę wysokim poziomie TV to nie odbiorniki z wyprzedaży -ale odbiorniki ,które sa hitami.
podobnie armatura łazienkowa .
Sprzęt rehabilitacyjny nawet na Mojej profesjonalnej siłowni jest z niższej półki.
Wiadomo Może drożej ale na dłużej kupujesz
jedyny minus zapach siarki
- ANDY12345
- Super Kuracjusz