Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Warunki są nie zle, stołówki są dwie. Jedzenie, no cóż szału nie ma powtarza się. Ale miejsce super wszystko blisko w centrum. A basen jest obok w Continentalu
Miłych wspomnien to Krynica Zdrój będzie super.
dlaczego? Parę lat temu byłem w Krynicy w Wojskowym w małym budynku. Na zabiegi chodziło się do głównego gdzie miałem 2 zabiegi wodne i borowinę. Brało się książkę i po zabiegu kawusia czy herbatka i na wygodnej sofie pół godzinki przed powrotem do pokoju leciało bardzo szybko. A pamietam że był okres że w dzień temp. była w granicy minus 20
No chyba że właśnie z takim czasem na odpoczynek po zabiegu typu basen czy borowina.Bo wyjść zaraz po rozgrzewającej borowinie na mróz to dla mnie równa się z szybkim przeziębieniem.ale w taki sposób że posiedzieć napić się ciepłej herbatki czy kawy i dopiero iść to jak najbardziej.Oj nie mam doświadczenia , więc zapewne i tak dostosuję się do warunków i możliwości.
beatricze pisze: 29 lis 2018 10:53
Witam
W Continentalu jest gdzie posiedziec i wypić co nie co. Jest tam fajnie.
To cieszy mnie że tak pozytywnie piszesz.Pozdrawiam
Chyba też nie jest dobrze że dojadę dopiero około godz.14 na miejsce , bo pewnie zostaną najgorsze pokoje.No ale trudno, wcześniej nie mogę tam być.
Ze znajomą,dojechałyśmy do Lwigrodu o 17.00.W recepcji chcieli nas rozdzielić,zrobiłyśmy maślane oczy i ulokowano nas w trójeczce.
14.00 to jeszcze nie taka najgorsza godzina
Będzie dobrze.
Pokoje są wcześniej przydzielane. Ja przed wyjazdem dzwoniłem i poprosiłem pana kierownika o przydzielenie pokoju 2 osobowego - odpowiedział, że zobaczy co się da zrobić. Po przyjeżdzie okazało się , że moja prośba została spełniona. Dostałem przydział do pokoju 323 bardzo wygodny 2 osobowy z 2 balkonami z widokiem na zaplecze (ale mi nie przeszkadzało). Jeżeli przyjedziesz o 14 to odpowiednia pora, gdyż od tej godziny zaczyna się turnus. Osoby , które przyjeżdzają wcześniej jeżeli chcą wejść do pokoju wcześniej muszą dopłacić 20 zł , w przeciwnym razie muszą czekać do godz. 14. Pozdrawiam. Jeżeli masz pytania to pisz.