Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja złożyłam w pażdzierniku i numerek w mi już nadali ....mogę już sobie obserwować spadające numerki w przeglądarce
Ewasiu,zbyt długo czekałaś ze złożeniem wniosku.....z Wojskowego,to Ty jakoś latem wróciłaś
Trzeba było iść za ciosem po powrocie,skoro u Ciebie można....ja niestety musiałam czekać 12 m-cy
Witajcie, złożyłam 2 listopada, numer mam 143 000 i teoretycznie 26 m-cy .Nie mam zamiaru zaglądać przynajmniej rok, na wiosnę 2020 pomyślę o zwrotach chyba, że będą utrudnienia natury rodzinno- zdrowotnej bo przez tak długi czas wszystko może się zdarzyć.
Pozdrawiam