TURNUS LETNI
Re: TURNUS LETNI
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Ja to tak myślę jakie to jest niesprawiedliwe i dlaczego po Twoich wpisach NFZ nie powołał Ciebie na
Prezesa jak nie centrali to chociaż oddziału świętokrzyskiego. Zrobiłabyś tam wreszcie porządek.
Sanatoria dla wszystkich, co najmniej raz w roku tylko, w okresie letnim, od kwietnia do września,
a potem pozamykać na pół roku, a co? Komu potrzebne sanatorium na jesieni lub w zimie? Pisałem
Ci już kiedyś masz dowody, zrób z tym porządek. Od tego jest całe mnóstwo odpowiednich instytucji,
które chętnie to "łykną". Jakoś tutaj na forum nie widzę za bardzo poparcia do Twoich teorii.
Drobna uwaga na koniec tego posta. Bardzo dobrze zrobili, że ograniczyli, w pewien sposób, dostęp
do przeglądarki skierowań. Nie będzie nikt nikomu "zaglądał pod kołderkę" i spokój będzie ze spiskami.
Moim zdaniem, co chcę podkreślić, to ta przeglądarka jest tak potrzebna jak zającowi dzwonek.
Tylko się ludziska nakręcają, mnożą, dzielą, liczą, tworzą, jak na powyższym przykładzie, jakieś tam
"chore" teorie, a jak przyjdzie co do czego, to i tak wychodzi jak zawsze, czyli wyjazd wedle "woli" NFZ.
Dodonka posłuchaj dobrych rad, złóż wniosek w odpowiednim do tego czasie, biorąc pod uwagę wszystkie
za i przeciw wtedy sama się przekonasz, że da się wyjechać w przybliżonym, korzystnym dla nas terminie.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Do całejwypowiedzi nie ma się co nawet odnosić bo jest po prostu żałosna.