Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Rada jest bardzo dobra i nie chodzi o koszty, tylko dzieli nas spora odległość ok. 130 km. Gdyba Aga mieszkała tu gdzie ja mieszkam to faktycznie po drodze mogłaby mnie zabrać, ale niestety ja mieszkam dalej od Krynicy. Trudna sprawa
cześć teź melduję się w lwigrodzie 04.01.2019 planuję miło spędzić czas popijając gorącą herbatę miło mi będzie kogoś poznać pozdrawiam przyszłych kuracjuszy
Piter1975 pisze: 14 gru 2018 00:18 cześć teź melduję się w lwigrodzie 04.01.2019 planuję miło spędzić czas popijając gorącą herbatę miło mi będzie kogoś poznać pozdrawiam przyszłych kuracjuszy
Witaj...Ekipa meldujaca sie w Lwigrodzie robi sie coraz wieksza
cześć Piter! Mam ten sam termin co Ty, im więcej nas to będzie weselej. Myślę że każdy chce miło i weso spędzić czas. :lol:Popijając rozgrzewające herbatki.
Witaj! Agato-Beato jak będziemy na miejscu to się spotkamy i możemy zaplanować wspólny powrót do domu Myślę że nie raz będziemy pić herbatki rozgrzewające, bo o tej porze są najlepsze.