Continental -Krynica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tesia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2009 18:20

Continental -Krynica Zdrój

Post autor: tesia »

Witam ,wyjeżdżam w styczniu do powyższego sanatorium.Interesuje mnie opinia kuracjuszy o tym obiekcie.Proszę ,również o szczegóły np:czy jest żelazko,tv,czajnik elektryczny , ręczniki{jak często wymieniane}.O której godzinie można się zameldować? Czy przydział pokoi jest odgórny, czy na zasadzie kto pierwszy ten lepszy,a więc możliwość wyboru.Będę bardzo wdzięczna,jeśli ktoś zechce odpowiedzieć na moje pytania.
tesia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2009 18:20

Re: Continental -Krynica Zdrój

Post autor: tesia »

Interesują mnie odpowiedzi na zadane pytania.Jakim środkiem komunikacji publicznej udaje się Pan lub znajoma do Krynicy?A może jakieś wskazówki.

Pozdrawiam
mwojta
Na forum od: 08 gru 2011 18:49

Post autor: mwojta »

Ja jadę pks z Torunia z przesiadką w Krakowie. 23,30-11,00
maria stefaniak
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2011 15:54

Post autor: maria stefaniak »

Byłam w Sanatorium Continental w zeszłym roku .Jestem bardzo zadowolona z zabiegów, jedzenia. Pokoje różne. Ja nie narzekam.Wszystkie zabiegi na miejscu.Personel bardzo miły.
Przyjęcia są przez Pani pielęgniarki które przydzielają pokój i informują o wszystkim co dotyczy pobytu.Bardzo miłe Panie.Przyjęcia od godz. 14,00.
Hanka
ODPOWIEDZ