Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mi tam dużo nie potrzeba. Byle towarzystwo będzie ok, i zabiegi które coś poprawią w moim przypadku. Mam często problemy z kręgosłupem. Jestem z Rydułtów na Śląsk i szukam kogoś z mojego regionu co jedzie do Iwonicza 26 01 2019. We dwoje zawsze raźniej.
Widzisz Marku zima to będzie i nikt nie chce się chwalić przydziałem w styczniu.
Mialam też przydzial w tym terminie i do tego sanatorium, ale po piśmie do ZUS otrzymalam Nałęczów sanatoium ZNP od 19 lutego i , też pod górkę, czyli widzisz zamienił strujek siekierkę na kijek .
W piśmie zaznaczyłam, że mam kłopoty z chodzeniem
Z zusem nie wygrasz
Pozdrawiam i miłego pobytu
Myślę że jakoś da tam się przeżyć. Też mam kłopoty z kręgosłupem. Dyski uciskają na nerwy i wtedy też chodzić jest kłopot. Ale przecież są Taxi. Ewentualnie można jechać samochodem tylko że samemu się nie bardzo opłaca. Mam nadzieję że w tym terminie mój kręgosłup będzie ok.
Może i.się nie opłaci , ja w jedna stronę jechalam sama ale z powrotem już w 3 osoby więc mozna się z kimś dogadać do wspólnej jazdy . A autko tam się czasami przydaje tym bardziej jak są problemy z chodzeniem .
Ja byłam w sierpniu w tym sanatorium. W lato ciężko wejść pod górkę a co dopiero w zimie. Baza zabiegowa uboga. Jedzenie pozostawia wiele do życzenia. My mieliśmy super towarzystwo i to dzięki temu przetrwalismy. Powodzenia
Z lekarzami też się ciężko dogadać co do zabiegów bo Ci co chcieli basen to nie dostali a inni co dostali to nie korzystali . Może będziesz miał wiecej szczęścia ale kokosow się nie spodziewaj po tym sanatorium
Z zabiegów to tylko gimnastyka grupowa(czasami to tylko przypomina gimnastyke) fizykoterapia robi 5 rzeczy naraz. hydromasaż rąk lub nóg, laser, ultradźwięki, krio miejscowe , masaz(byle nie u Pana Bogdana) prady, na basen trzeba dochodzić do krusu(w lato fajnie, ale zima). Krio całkowite też tylko z dochodzenie do zespołu leczniczego (na samym dole) . Czasami nie warto schodzić na dół na 1 minute. Borowina jest super, ale nie zawsze do się wytrzymać że smrodu w tym pomieszczeniu i trzeba brudnym jechać do pokoju żeby się umyc. Grunt to towarzystwo. Najlepsze pokoje na 4 piętrze. Jedyne po remoncie. Najgorsze na - 1, niby po remoncie, ale tam cały czas ruch ludzi na zabiegi. Pozdrowienia