Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Podaje nr tel [tel].
Nie wiem dlaczego ten adre e-mail wyświetla się nieprawidłowo.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2018 20:59 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.; proszę nie publikować danych osobowych w postach
Aro z prawej strony Muszynki masz kontakt, tu nie można mieć kłopotów. jeśli masz kłopot to się wyloguj i jeszcze raz zaloguj. mnie czasami też wyskakuje, że jakiś błąd w temacie.
mojego też nie widać musimy się inaczej skontaktować jutro jadę do czestochowy ok 9 rano może gdzieś się umówimy w jakimś miejscu jade koło jagielończyków i na pónoc a gdzie Pani mieszka?