Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zosia pisze:Na pewno nie będziesz żałował Szczawno ma swój urok byłam tam już 5 razy : 2xDom Zdrojowy, 2x Anka i raz Azalia i jeśli nfz na wiosnę wyśle mnie znów w to miejsce będę zadowolona . Pozdrawiam i .........troszeczkę zazdroszcze fajne miejsce i dobry czas tylko z tym TAK TAK nie przesadzaj
Szczęściara jedziesz już a ja dopiero 29 pażdziernika. Co prawda w Domu Zdrojowym nadal trwają remonty ale może Ci się uda wskurać jedynkę.Z tego co wiem nie jest tak łatwo.Pierszeństwo ma służba zdrowia, honorowi kwiodawcy i Ci co jadą ptywatnie , a potem NFZ. Szczawno ma swoje uroki ale tża je dostżec... pozdrwiam i miłego wypoczynku
antygona28 pisze:Szczęściara jedziesz już a ja dopiero 29 pażdziernika. Co prawda w Domu Zdrojowym nadal trwają remonty ale może Ci się uda wskurać jedynkę.Z tego co wiem nie jest tak łatwo.Pierszeństwo ma służba zdrowia, honorowi kwiodawcy i Ci co jadą ptywatnie , a potem NFZ. Szczawno ma swoje uroki ale tża je dostżec... pozdrwiam i miłego wypoczynku
...jadę dzień wcześniej - zawsze się udawało...., więc może się i tu uda!...,
równie ciepło pozdrawiam i dziękuję...
Byłam w Szczawnie- Dom Zdrojowy, w listopadzie 2011. Remonty, pokoje wieloosobowe (2 dla małżeństw, pozostałe to 3 i 4- osobowe). Jedynki dla pełnopłatnych, no chyba że w danej chwili są wolne. Stołówka na parterze, zabiegi w Zakładzie Przyrodoleczniczym. Uzdrowisko małe; jedyna nadzieja to fajna pora roku i tańce w Młynie lub w kawiarni na parterze Domu Zdrojowego. Wycieczki drogie, mało chętnych, częściowo odwołane.
Pozdrawiam Zuzazg