Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zakładam temata bo ze swoich doswiadczen widze ze w sanatorium , po drugim tygodniu kobiety dostaja wscieku macicy i na siłe szukaja faceta aby sie wykazac ze cos złowiły ,,wyscig szczurów jest niesamowity , one biora co jest nie wazny wiek aby zaliczyc i nie byc samej,,
Ciasteczko nie uszczknięte .Osobiście czuję się obrażona.Właśnie wróciłam z sanatorium ,w żadnym polowaniu nie uczestniczyłam .Wręcz przeciwnie sama musiałam się oganiać od lepkich łapek lowelasów od siedmiu boleści, którym się wydawało że kobiety jadą do sanatorium tylko po to żeby koniecznie przeżyć romans życia
Many....to jest już lekko nudne...No chyba, że jako napastowany przez namolne, niewyżyte baby dałeś się skusić ( no gwaltu nie zakladam) i opiszesz nam ubogim w takie doświadczenia wrażenia? Ze szczegółami... Kurczę...serio z Ciebie taki facet czy to kreacja aktorska aby rozruszać nasze Forum? Jak to Twój stan rzeczywisty to osobiście pozostawiłabym Cię w stanie nienaruszonym. ( nawet jak dostanę jak to określiłeś wscieku macicy - brrrr...).sorry za szczerość.
many pisze: 30 gru 2018 20:21
zakładam temata bo ze swoich doswiadczen widze ze w sanatorium , po drugim tygodniu kobiety dostaja wscieku macicy
Ja to chyba za dużo łaziłam po górach i rozchodziłam tę wściekłość
A ogólnie to temat wydaje mi się li tylko lichą prowokacją. Zaliczam się do bystrego obserwatora.... i jakoś nie zauważyłam takiego zachowania, a przecież Zimowit jest sporym obiektem i miał dużo kuracjuszy.
No ale co ja tam wiem.... jedno sanatorium nie czyni mnie znawczynią
forumowicz pisze: 30 gru 2018 23:46
Hmm już w połowie ubiegłego wieku jeden gostek opisał taką sytuacje ..Festinger.. coś o dysonansie poznawczym... Tak że ten tego no
Co bardziej prawdziwe ; słodkie cytryny" czy " kwaśne winogrona" w tym przypadku?
Czasami niedopowiedziane smakuje lepiej winogrona w tym roku miały kwasowość w przedziale 8-10 g/l cukier 26-28 bx ..cytryn nie miałem na ogrodzie nie wiem..:-)a czasami ludzie opisują rzeczywistość tak jak mają o niej wyobrażenie a nie jaka jest...i nic się z tym nie zrobi poprostu trzeba być wyrozumiałym wszystkiego dobrego w nowym roku i samych pozytywnych ludzi na swojej drodze życzę
many pisze: 30 gru 2018 20:21
zakładam temata bo ze swoich doswiadczen widze ze w sanatorium , po drugim tygodniu kobiety dostaja wscieku macicy i na siłe szukaja faceta aby sie wykazac ze cos złowiły ,,wyscig szczurów jest niesamowity , one biora co jest nie wazny wiek aby zaliczyc i nie byc samej,,
Masz 100 % racji ,tylko jeszcze wspomnij o mężczyznach i ich desperacji bo ,że kobiety nie mają hamulcow całując się na skwerach A potem robiąc z siebie niewinne postaci to to już widziałem
Kuracjusz54