kobiety -polowanie na facetów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Ricardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2015 19:39
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kobiety -polowanie na facetów

Post autor: Ricardo »

Felice pisze: 31 gru 2018 12:36 Ja nie widzę nic złego w parach sanatoryjnych. Jeżeli dwoje ludzi woli spędzać czas ze sobą niż w stadzie to jest to tylko ich sprawa.
Nie popieram zachowań obscenicznych a reszta to już nie moja sprawa. Nie chodzimy w niczyich butach,więc nie oceniajmy nikogo.
Żyjmy jak lubimy i dajmy żyć tak samo innym.
I o to chodzi :!: :!: :!: Też tak uważam :kwiat:
Awatar użytkownika
iron maiden
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2015 10:12
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iron maiden »

Para sanatoryjna to pikuś ja w czasie jednego pobytu większość czasu spędzałem w trójkę nas dwóch i koleżanka mówiono o nas święta trójca,
to dopiero był temat do plotek i domysłów
forumowicz

Post autor: forumowicz »

iron maiden pisze: 31 gru 2018 14:47 Para sanatoryjna to pikuś ja w czasie jednego pobytu większość czasu spędzałem w trójkę nas dwóch i koleżanka mówiono o nas święta trójca,
to dopiero był temat do plotek i domysłów
Toż to dopiero sodomia i gomoria była :lol:
Jeszcze Powiedz gdzie, to ranking ruszy :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

:lol: :lol: :lol: Ja już dzisiaj jadę... :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Poczekajmy na kierunek.
Kurczę, żeby choć jeszcze jedna Kobieta...
Już by to jakoś wyglądało :lol:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Ja już dzisiaj jadę...
Maryann, poczekaj na ten ranking... :roll:
:lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

A co z takimi kobietami, które nie chcą "polować na facetów" a w sanatorium spędzają czas wyłącznie z inną kobietą?
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

:roll: :roll: I takich jest najwięcej. :shock: Nawet razem śpią w jednym pokoju. :lol: To dopiero sodoma ... :lol: ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Kolega Many zapodał temat Kobiety -polowanie na facetów

pod tytułem zamieścił wpis ;......zakładam temata bo ze swoich doswiadczen widze ze w sanatorium , po drugim tygodniu kobiety dostaja wscieku macicy i na siłe szukaja faceta aby sie wykazac ze cos złowiły ,,wyscig szczurów jest niesamowity , one biora co jest nie wazny wiek aby zaliczyc i nie byc samej,,

Nie znam się zbytnio na tzw Psychologii lub czym kierują się Nie tylko Panie ,ale i Panowie ,że Turnus bez......... Jest turnusem nieważnym.

Wiem zaraz wyleje się hejt na Mnie ,że ktoś będzie chciał NAMACALNYCH dowodów ,ale nie mam zamiaru tutaj nikomu nic udowadniać .

Może Many zbyt mocno ujął i tym Obraził ,ale napisał prawdę .
Czy nigdy nie obserwowaliście w kolejce do ..Recepcji -jak jesteście obserwowani jak w tej kolejce nawiązuje się pierwsze Znajomości .
Czas temu właśnie w kolejce do recepcji poznałem Dwie sympatyczne Panie . stwierdziłem że skoro nie zameldują mnie z Nimi to choć Stolik niech dostanę z nimi ;) ..po czasie okazało się że owe Panie były Najlepszymi Partiami na Turnusie tylko Panowie mieli Dylemat ,która jest .. Samotna a ,która z tym ..Wielkoludem nawet pokoje mieliśmy obok siebie One dwójkę Ja jedynkę .
Spotykaliśmy się podczas posiłków a że był to ..Kołobrzeg to zaproponowałem jak dokończymy pierwszy dzień wypadło tradycyjnie na San .

Przez chyba 3-4 dni zanim nie wydało się że JESTEŚMY znajomymi z kolejki do recepcji był spokój ..ale po kilku dniach były zauważalne tzw zaloty ze strony innych Wolnych Pań .

Są i tutaj niech nikt się nie zarzeka Osoby ,które muszą adorować czy być adorowane.

Najśmieszniejsze co mnie właśnie spotkało to wyznanie Pani czy zapytanie czy Spędzę z Nią ..wieczór na Tańcach ;)
Stary Koń ze mnie stary Geriatryk i wierzcie mi uniknąłem bo zastawiłem się Meczem w TV
Pani w kolejny dzień rano podeszła i zapytał się jaki ..Mam ROZMIAR bo widziała .. taką ładną Koszulę którą chciała Mi podarować :o

TAK Pani chyba chciała mnie kupić .. fakt koszul do Sanatorium biore max 5 ale za to koszulek Polo to minimum 20 plus ileś tshirtów bo się cholernie pocę i potrafię w ciągu dnia nawet zmienić 3-4 koszulki nie wiem co sobie Pani pomyślała .
Dobrze ,że Moje "Koleżanki" uratowały Mnie ich miłość się szybko skończyła bo adorator gdy dowiedział się że obie są Koleżankami Stanu Sanatoryjnego -WOLNEGO :lol: a Ja tylko Znajomym chciał się wprowadzić i zamieszkać bo znali się kilka dni i wg Pana należało by coś niecoś .

Oczywiście są to skrajne przypadki może na to ma wpływ Kołobrzegu bo w Polanicy też Poznałem pewną Panią i wprawdzie pod rękę nie chodziłem ale za to po wyjeździe WSZYSCY bali się podchodzić ( Bo była na tańcach z tami ..wielkoludem )a dodatkowo Chroniła Ją Kobieta w Czerni :P za co Ją ..Przepraszam :serce:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Duszyczka pisze: 31 gru 2018 16:51 :roll: :roll: I takich jest najwięcej. :shock: Nawet razem śpią w jednym pokoju. :lol: To dopiero sodoma ... :lol: ;)
Ja w Sanatorium też SPAŁEM w jednym łózku( połączonym z dwóch niezależnych ) z dwoma Paniami razem i nawet podarowały mi Nową zapakowaną Szczoteczkę do zębów ;)
To była Rozpusta :lol:
Zablokowany