Krynica Górska 02.01-23.01

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica Górska 02.01-23.01

Post autor: forumowicz »

Jak grzaniec to tylko do Henia bo na piechotę można po nartach... No tak ale kolano uszkodzone..dla symetrii też wezmę swoją ortezę ostatnio mi kolano w 2015 robili... :P
forumowicz

Jak grzaniec to tylko do Henia bo na piechotę można po nartach... No tak ale kolano uszkodzone..dla symetrii też wezmę swoją ortezę ostatnio mi kolano w 2015 robili... :P a pierwszy raz w 77 :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No jak teraz dobrze zrobili to jest szansa na to,że jeszcze narty będę mogła przypiąć...tylko po tylu latach czy się nie zabiję😂
forumowicz

No i coś cisza w moim temacie dopiero zauważyłem że zmieniłem nazwę Krynicy Zdrój na Krynice górska. Gapa :o
forumowicz

Dla zainteresowanych wyciąg Henryk ski dzisiaj już działa ...jupi...miejscówka na koncert noworoczny wykupiona, samochód zatankowany...jeszcze tylko bal sylwestrowy i w drogę...
forumowicz

Wszyscy szykują się do balu a ja spakowany na jutrzejszy wyjazd, koszula wyprasowana spinki wyczyszczone smoking wyczyszczony chwila odpoczynku i na bal.....a dalej się zobaczy wszystkim dobrego 2019 i dużo zdrówka :D :kwiat:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agata-beata »

Romekwie chyba zabalował i pewnie leczy kaca bo dziś nic się nie odzywa. Do miłego zobaczenia w Krynicy
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Krynica Górska 02.01-23.01

Post autor: jacky6 »

Po ruchu nie tylko ulicznym widać, że kuracjuszy i kuracjuszek jeszcze nie widać.
A śnieg ( plus zmrożony deszcz ) sypie nie żałując "wody"...

:mrgreen: ... :ugeek:
forumowicz

Romek , dotarłes do tej Krynicy :?: :mrgreen:
forumowicz

Jestem ale zasypało wszystko :D
ODPOWIEDZ