Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczka pisze: 31 gru 2018 23:26
Nie dziwię się. Dbaj o te pizostałe.Tylko nie za bardzo bo kobiety uwielbiają śnieżny uśmiech.Wtedy będziesz upolowany na naxa..
oj śnieżny uśmiech każdy może sobie zafundować kwestia czasu Dobrego gabinetu i troszkę drobnych.
Można też metodą Naszych babć ,ale tutaj jest Problem z czarnym węglem drzewnym efekt równie gwarantowany Problem wegiel drzewny z pieca chlebowego .
Oczywiście mam jeden atut choć jeszcze ten nie dociera do wielu Kuracjuszy i Kuracjuszek -1 Maja będzie 10 lat jak stałem się biernym palaczem po ponad 30 latach wypalania nieraz i 2 paczek papierosów i to to tych Bardzo Mocnych bez filtra przez 20 lat paliłem Gauloises i Gitanes-y dopier końcówka to lekkie zielone Marlboro
Dziś mimo że to prawie już 10 lat zaczynam chyba Normalnie oddychać i to jest Przewaga nad innymi
Nie no...Dareczku....GRATULACJE....Szacun za to. :kwiat:Duże brawa.Ważne osiągnięcie.Można?-można.... W tym tkwi sekret.Kobiety nie cierpią tego papierosowego zapachu z ust.Chyba że same palą. :roll:Wtedy polują na palaczy....idą tropem petów .
Maryann pisze: 31 gru 2018 17:52
I stary bajerant. .. Jak ja Cię tu potrząsnę zaraz... Niniejszym pragnę poinformować czytającycch, że taki nasz kolega stary jak ja baletnica... też wymyślił...
No NIE prawie dziecko do brzucha mi włoży
Pisze tutaj Koleżanka Maryanna ,że Ona Nie Baletnica dobre wywijała tak że 2 x o czym nawet nie wiedziała Miałem zatrzymanie ..Pracy Serca -mam tego cholernego Defyblilatora nie Mylić z Wibratorem i było ..duszno
a po za tym Szczęśliwego Nowego Roku
A wracając do tematu wątku to za mało czasu mieliśmy Darku.... Według założyciela tematu "wściek" występuje w drugim tygodniu pobytu... No i może szkoda...Ale co się odwlecze.. Następnym razem to się chociaż za rączkę poprowadzamy dla wyrównania statystyk...
Szczęśliwego
Wracając również do tematu tego wątku tak już na poważne to takie "parowanie się " w celach wiadomych bardziej występuje w turnusach z ZUS-u.Tak wynika z moich obserwacji.Tam są ludzie młodsi ciałem i duchem jednocześnie. Od 18+ do wieku emerytalnego. Hormony szaleją u płci obojga w zależności od temperamentu i od większości osób danej płci.
Z NFZ-tu wiekszością są kobiety na emeryturze. Czyli te 60 +.One niejednokrotnie swoją radością i komunikatywnością powalają na łopatki" te młodsze.W wiekszości przypadków wdowy które po prostu potrzebują rozmowy z innym człowiekiem.Oczywiście faceci często przykladowe zapytanie o godzinę czy zwykły uśmiech na "Dzień dobry "nazywają "braniem" czy polowaniem.
Pozdrawiam wszystkie łowczynie i ich "ofiary"