kobiety -polowanie na facetów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: kobiety -polowanie na facetów

Post autor: darek »

Duszyczka pisze: 31 gru 2018 23:26 Nie dziwię się. Dbaj o te pizostałe.Tylko nie za bardzo bo kobiety uwielbiają śnieżny uśmiech.Wtedy będziesz upolowany na naxa.. :mrgreen:
oj śnieżny uśmiech każdy może sobie zafundować kwestia czasu Dobrego gabinetu i troszkę drobnych.
Można też metodą Naszych babć ,ale tutaj jest Problem z czarnym węglem drzewnym efekt równie gwarantowany Problem wegiel drzewny z pieca chlebowego .

Oczywiście mam jeden atut choć jeszcze ten nie dociera do wielu Kuracjuszy i Kuracjuszek -1 Maja będzie 10 lat jak stałem się biernym palaczem po ponad 30 latach wypalania nieraz i 2 paczek papierosów i to to tych Bardzo Mocnych bez filtra przez 20 lat paliłem Gauloises i Gitanes-y dopier końcówka to lekkie zielone Marlboro

Dziś mimo że to prawie już 10 lat zaczynam chyba Normalnie oddychać i to jest Przewaga nad innymi :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Nie no...Dareczku....GRATULACJE....Szacun za to. :kwiat:Duże brawa.Ważne osiągnięcie.Można?-można.... W tym tkwi sekret.Kobiety nie cierpią tego papierosowego zapachu z ust.Chyba że same palą. :roll:Wtedy polują na palaczy....idą tropem petów . :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

darek pisze: 31 gru 2018 20:12
Maryann pisze: 31 gru 2018 17:52
I stary bajerant. :roll: :roll: .. :lol: :lol: Jak ja Cię tu potrząsnę zaraz... Niniejszym pragnę poinformować czytającycch, że taki nasz kolega stary jak ja baletnica... też wymyślił... :roll: :roll:
No NIE prawie dziecko do brzucha mi włoży :lol: ;) :D

Pisze tutaj Koleżanka Maryanna ,że Ona Nie Baletnica dobre wywijała tak że 2 x o czym nawet nie wiedziała Miałem zatrzymanie ..Pracy Serca -mam tego cholernego Defyblilatora nie Mylić z Wibratorem ;) i było ..duszno

a po za tym Szczęśliwego Nowego Roku
:lol: :lol: A wracając do tematu wątku to za mało czasu mieliśmy Darku.... Według założyciela tematu "wściek" występuje w drugim tygodniu pobytu... No i może szkoda...Ale co się odwlecze.. Następnym razem to się chociaż za rączkę poprowadzamy dla wyrównania statystyk...
Szczęśliwego :kwiat: :serce: :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

[cytat]

No wstępnie planuję czerwiec wniosek w przygotowaniu czyli jest szansa na delikatny relaksik
Ostatnio zmieniony 01 sty 2019 21:20 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto cytowanie poprzedniego posta
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wracając również do tematu tego wątku tak już na poważne to takie "parowanie się " w celach wiadomych :mrgreen: bardziej występuje w turnusach z ZUS-u.Tak wynika z moich obserwacji.Tam są ludzie młodsi ciałem i duchem jednocześnie. Od 18+ do wieku emerytalnego. Hormony szaleją u płci obojga w zależności od temperamentu i od większości osób danej płci. :D
Z NFZ-tu wiekszością są kobiety na emeryturze. Czyli te 60 +.One niejednokrotnie swoją radością i komunikatywnością powalają na łopatki" te młodsze.W wiekszości przypadków wdowy które po prostu potrzebują rozmowy z innym człowiekiem.Oczywiście faceci często przykladowe zapytanie o godzinę czy zwykły uśmiech na "Dzień dobry "nazywają "braniem" czy polowaniem.
Pozdrawiam wszystkie łowczynie i ich "ofiary" ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Według mnie to jeszcze ciekawiej bywa na turnusach z Krusu. :lol:
Dużo tam młodych chłopaków, którzy zwykle dopiero poznają uroki życia w sanatorium ;)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z KRUS-u nie byłam. :D Ale faktycznie...młodość musi się wyszumieć jak to mawiały nasze babcie.Hormony szaleją. :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Duszyczka pisze: 03 sty 2019 15:54 Z KRUS-u nie byłam. :D (...)
....a szkoda ;) gdyż aby polowanie było skuteczne to należy udać się w odpowiedni teren :lol:
No i jeszcze do tego ta Wasza tajna broń kobieca :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już upolowałam jednego jakiś czas temu.a w zasadzie trafił w sidła (na przynętę );) :mrgreen: Wystarczy mi na dłuuuugo i jeszcze trochę . :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Duszyczka pisze: 03 sty 2019 15:02 to takie "parowanie się " w celach wiadomych :mrgreen:
a mozesz jaśniej :?: co znaczy w celach wiadomych :?:
Zablokowany