22 Szpital Wojskowy styczen

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2012 14:00

22 Szpital Wojskowy styczen

Post autor: marcin39 »

Witam wszystkich na tym fajnym forum. Dobrze ze takie istnieje,moze dowiem sie cos o tym sanatorium. Nadmieniam ze to moj pierwszy wyjazd. Mam pytanko,jestem przed 40i chcialbym poznac fajna osobe ,czy sa takowe w Ciechocinku? Z gory dziekuje za mile i wyczerpujace odpowiedzi :)
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2011 12:27

Re: 22 Szpital Wojskowy styczen

Post autor: Faraon25 »

Bardzo mi prezykro,ale jak bylem w 2011 roku to byly same mocherowe berety.Nie wspomne ze na własne zyczenie opuscilem ten szpital.Dla mnie dno :)
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2012 14:00

Post autor: marcin39 »

Bardziej mi zalezy na poznaniu niz na jakis zabiegach :roll: zdrowy jestem hehe no moze troche nozka pobolewa. :roll: Mimo wzystko mam nadzieje na romans a moze cos wiecej.
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No to musisz sie rozgladac.... Ja jak bylem to same 60----- wzwyz
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Post autor: roberta3 »

Witam !
marcin39 pisze:Bardziej mi zalezy na poznaniu niz na jakis zabiegach :roll: zdrowy jestem hehe no moze troche nozka pobolewa. :roll: Mimo wzystko mam nadzieje na romans a moze cos wiecej.
Witam !!!
marcin39 ...nie martw się ...byłam w wielu takich miejscach ...bywają osoby w Twoim wieku...również z NFZ. Życzę powodzenia i miłego pobytu.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam,

Faraon nie strasz Marcina. :evil:
Marcinie pozytywne nastawienie, otwartość na nowych ludzi i garść poczucia humoru i udany pobyt gwarantowany.
22 Szpital jest dobrym ośrodkiem. Cała baza zabiegowa na miejscu łącznie z super basenem.
Jest też kawiarnia gdzie są codziennie wieczorki.
A fajfy to: Brystol ( potocznie nazywany Stodołą ), Europa, Teatralna i Tęcza przy czym w tej ostatniej bywa najwięcej młodzieży.
Z tego co udało mi się zaobserwować to młodzież najczęściej pojawia się na wieczorkach.
Ośrodki w których mogą być interesujące Ciebie "roczniki" to Szpital Zdrojowy nr I i IV, ale w pozostałych też bywa duża grupa młodych ludzi.
Życzę wspaniałego towarzystwa, rewelacyjnych efektów terapii, powrotu do zdrowia,
cudnego romansu i wielu wrażeń niekoniecznie estetycznych. ;) :)

Selene
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

selene ale ja go nie strasze.....Mowie jak jest jak ja byłem.Ja mykamporaz kolejny do PLCZYN ZDROJU
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Widocznie jesteś bardzo kapryśny i wymagający i nie masz poczucia humoru.
Ja bywałam w sanatoriach i to różnych i zawsze potrafiłam i potrafię znaleźć pozytywne i dobre strony.
Udany pobyt zależy li tylko od nas samych.
Nie mniej Tobie również życzę wspaniałego towarzystwa, rewelacyjnych efektów terapii i powrotu do zdrowia.

Pozdrawiam
Selene :)
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

selene... wlasnie sie myslisz jestem czlowiekiem z poczuciem humoru i to chyba za duzym. Ja okreslilem sie jak ja bylem w Ciechocinku jakto było.Fakt na basen nie narzekalem i na baze zabiegowa.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

A zatem na co?
ODPOWIEDZ