Krynica Zdrój od 25 stycznia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2017 19:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Krynica Zdrój od 25 stycznia

Post autor: profus »

Jak będziesz od 25 to może zainteresują Ciebie jeszcze koncerty: 1 lutego Dżem a 2 lutego Ira. Oba w głównej pijalni. W następny weekend też jakieś są ale nie pamiętam kogo bo mnie nie zainteresowały :P
Awatar użytkownika
Anula251+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2018 22:11
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Anula251+ »

profus pisze: 04 sty 2019 16:45 Jak będziesz od 25 to może zainteresują Ciebie jeszcze koncerty: 1 lutego Dżem a 2 lutego Ira. Oba w głównej pijalni. W następny weekend też jakieś są ale nie pamiętam kogo bo mnie nie zainteresowały :P
Oba te zespoły... ich utwory uwielbiam😍😍😍😍
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ja na jeden na pewno się wybiorę ale jeszcze nie wiem który. Mam tylko nadzieję że bilety będą jeszcze dostępne.

A co do muzyki, "U Adama" na Kościuszki na weekendach gra muza na żywo. Fajny klimat a i jedzenie OK ( przynajmniej tak bylo latem 2017)
mlodychlopak20+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2017 17:04
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: mlodychlopak20+ »

spotkam się chętnie z kimś na miejscu
Awatar użytkownika
Leonidas
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2018 11:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Leonidas »

profus pisze: 04 sty 2019 20:32 ja na jeden na pewno się wybiorę ale jeszcze nie wiem który. Mam tylko nadzieję że bilety będą jeszcze dostępne.

A co do muzyki, "U Adama" na Kościuszki na weekendach gra muza na żywo. Fajny klimat a i jedzenie OK ( przynajmniej tak bylo latem 2017)
z biletami to jest różnie wczoraj np. był Michał Szczygieł wstęp był co łaska, stali wolontariusze z puszkami i ile kto mógł lub chciał wrzucał.
Kuracjusz001
Na forum od: 10 gru 2018 17:45

Post autor: Kuracjusz001 »

Witam,
też rozpoczynam turnus w Krynicy Zd. w dniu 25.01.2019 r. Przydział Nowy Dom Zdrojowy - do zobaczenia.
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Leonidas pisze: 06 sty 2019 16:46
profus pisze: 04 sty 2019 20:32 ja na jeden na pewno się wybiorę ale jeszcze nie wiem który. Mam tylko nadzieję że bilety będą jeszcze dostępne.

z biletami to jest różnie wczoraj np. był Michał Szczygieł wstęp był co łaska, stali wolontariusze z puszkami i ile kto mógł lub chciał wrzucał.
akurat tu ceny są już ustalone. Przedsprzedaż i inna w dzień koncertu. Nie pamiętam ile dokładnie - trzeba by poszukać w informacjach ale byly w granicach 50zł
Awatar użytkownika
bibi11
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2019 00:40
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: bibi11 »

Witaj, ja będę w Krynicy od 26.01.19
Byłam wile lat temu w Abatonie, było bardzo fajnie, miło wspominam ten pobyt. Teraz zobaczę urok Krynicy zimą , pozdrawiam.
ODPOWIEDZ