kobiety -polowanie na facetów
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: kobiety -polowanie na facetów
ale Marku co Ty wypisujeszHipokryt pisze: 06 sty 2019 09:49 A co odpowie Ojciec Założyciel tego tematu?
Siedzi cichutko o ma niezły ubaw![]()
Many -autor tematu jest ciągle widziany na portalu może w innych tematach skoro temat nie wnosi Nic nowego do czego ma się odnosić .
Może Ty Marku bo wielokrotnie byłeś też zapodasz coś ciekawego do Tematu bo zawsze dajesz tylko wstawki bez konkretnych rzeczowych komentarzy a Sam twierdziłeś że masz Doświadczenie.
Może innie nauczą się jak się nie sparzyć ? nie koniecznie herbatą ,ale i....
Marku czekamy
-
forumowicz
Miriam oczywiście masz rację. Ale jest jeden warunek...osoby grają w tą samą grę bawiąc się tak samo. Nie należę do smutasów ,ale nie założę sobie dla zabawy entego konta obserwując z ukrycia reakcje ludzi. I chyba nie do końca taka osoba w kilku odsłonach jest sobą. Dlatego tak ważne są spotkania na żywo. I to chyba tyle...nie ma co tematu rozwijać. Nic już nie upolujemy.Miriam pisze: 06 sty 2019 21:18 Trochę dystansu luuudzie![]()
Zapomnijcie chociaż na chwilę o krytyce i o osądzaniu kto jest lepszy, wszyscy jesteśmy tej samej rasy A każdy ma inny charakter i poglądy i ma do tego prawoinaczej było by nudno.
Dajmy sobie i innym prawo do bycia sobą![]()
![]()
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Staż sanatoryjny: 4
Jego decyzja była inna .....I na tym to właśnie polega
Niech każdy robi tak jak sobie zadecyduje. Nie irytuj się florciu i skup sie na pozytywnych cechach każdego z nas
Wszystkim to polecam
-
forumowicz
-
forumowicz
Fionko, jak MożeszFionka pisze: 06 sty 2019 09:25 O rety polowanie na facetów Szkoda że tak późno zobaczyłam ten temat trzeba biegusiem do związku łowieckiego po ostrą broń po ostre naboje No panowie Jak polowanie to polowanie póki co to nie gatunek pod ochroną![]()
Jak Dostaniecie broń łowiecką ostrą, to się same poranicie
A na Forum, Spójrz. Po co karabiny, jak nas mało
Wystarczą mniej siłowe metody, a gorsze od broni palnej. Do tego tylko potrzeba kilka cwanych i sprytnych ludzi, umiejących manipulować Ludźmi, i sami się zagryziemy.
Manipulacja Ludźmi to jest jedna z najohydniejszych metod walki z nimi. I jeśli Ktoś to popiera, albo bagatelizuje, to znaczy że jest taki sam.
Fajnie bawić się Ludźmi, co?
Tyle zabawy....
A gdzie tu miejsce na szacunek do Siebie?
Każdy może robić to co chce, tak jeśli robi to nie krzywdząc innych.
A Nasze Forum może takim miejscem być.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Staż sanatoryjny: 4
Zdarku wiem że twój wpis tyczy się też mnie i że stanąłeś w obronie swojej przyjaciółki ,bardzo ładnie z twojej stronyZdar-ek1 pisze: 07 sty 2019 00:19Fionko, jak MożeszFionka pisze: 06 sty 2019 09:25 O rety polowanie na facetów Szkoda że tak późno zobaczyłam ten temat trzeba biegusiem do związku łowieckiego po ostrą broń po ostre naboje No panowie Jak polowanie to polowanie póki co to nie gatunek pod ochroną![]()
Przecież w taki sposób Kto się ostanie?
Daj choć czas się ukryć, bo w sanatorium i tak nas mało, jak będą wówczas wyglądały pary w tańcu....?
Same Będziecie sobie radzić?
Już to widziałem w jakimś filmie. Same...
![]()
Jak Dostaniecie broń łowiecką ostrą, to się same poranicieI co?
A na Forum, Spójrz. Po co karabiny, jak nas mało![]()
Wystarczą mniej siłowe metody, a gorsze od broni palnej. Do tego tylko potrzeba kilka cwanych i sprytnych ludzi, umiejących manipulować Ludźmi, i sami się zagryziemy.
Manipulacja Ludźmi to jest jedna z najohydniejszych metod walki z nimi. I jeśli Ktoś to popiera, albo bagatelizuje, to znaczy że jest taki sam.
Fajnie bawić się Ludźmi, co?
Tyle zabawy....
A gdzie tu miejsce na szacunek do Siebie?
Każdy może robić to co chce, tak jeśli robi to nie krzywdząc innych.
A Nasze Forum może takim miejscem być.
-
forumowicz
Hej, FionkoFionka pisze: 07 sty 2019 05:07 O renty a kto powiedział ,że będziemy odstrzał czynićWot po prostu troszku was rozruszać,postraszyć.Idąc tym tokiem myślenia ,co nie którym spokornieć się przyda.Skoro jednak podtekstów nie wyłapać,to polowanie mnie nie interesuje.Broń,manipulacja,eliminacja........
..Szkoda można było się pośmiać i o to tylko szło.
Przepraszam, że ująłem dwa wątki w jednym poście. Do Ciebie Było w formie żartu o nas facetach.
O manipulacji było do Kogo innego skierowane. Miałem nadzieję że to Rozdzielisz.
Fionko, Należysz do Osób które darzę bardzo dużą Sympatią
Jak Widzisz pokory mi nie brakuje.
Pozdrawiam, Miłego Dnia Ci życzę