Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Romekwie..Dziękuję za info. U mnie koniec roku i 25.403. Poczekam spokojnie do października..może w połowie września się uda. I trzy tygodnie urlopu z głowy. A rodzinka wakacje beze mnie. Kolejne lata chyba tylko komercyjnie. Dwa tygodnie wczesna wiosną. Życzę wszystkim fantastycznych przedziałów!
Witam....
Ja witam Nowy Rok z numerem 8038...
Jeszcze trochę poczekam....
Wolałabym póżną wiosną. A jak będzie zobaczymy.
Pozdrawiam oczekujących na wyjazdy. Życzę w Nowym Roku samych dobrych skierowań.
Melduję się znowu.Z numerem startowym.....98109! Okres oczekiwania 30 m-cy.
Help! pomóżcie! nie mogę się zarejestrować do przegladarki skierowań na leczenie uzdrowiskowe,bowiem nie wiem co znaczy tajemnicze RRRRMMDD,mam wpisać datę urodzenia w tym formacie. Co to znaczy? jakieś tajemnicze znaki dymne....
Witaj Julinka 601.... ja czekam już 29 miesięcy i mam na dzisiaj 7620. A miałam czekać 27 miesięcy.
Chyba jeszcze dobre 2 miesiące sobie poczekam.
Wolałabym latem. Pozdrawiam.