Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
My z córcią (dzięki sprzętowi z żyje)j jutro ogarniamy Świdnickie ulice. W tym roku biskup zrobił Świdnicy "prezent" organizując dokładnie w TYM dniu zbiórkę na Catitas...
Będzie kolejny rekord.
Pozdrawiam Wolontariuszy i dziękuję wszystkim za symboliczną złotówkę.
Witam .... W małych miasteczkach też będzie się działo,zbieranie do puszek już dzisiaj ,a jutro od 14 licytacje ....mam cały czas podglad jakie cudeńka są ofiarowane,występy na hali przy okazji miłe spotkania.... ludzie mają naprawdę duże i chojne serca przebywając w szpitalach można zaobserwować ogrom tej pomocy.To dla nas i naszych najbliższych.........
Dla wszystkich zbierających
malgorzatas pisze: 12 sty 2019 09:56 No to jutro gramy już 27 raz....idziemy na spacer i szukamy wolontariuszy ...SIE MA
Jestem wolontariuszem...od 2011 roku...jutro będę ,oczywiście w moim Kołobrzegu ,nad morzem w okolicy molo i wzdłuż promenadą w kierunku Pomnika Zaślubin i portu...itd do zobaczenia. Bądżcie z Nami.
..oj szkoda że Mnie nie ma podczas orkiestry w Kołobrzegu
Przebiegłbym w okolicach Pomnika i jak Pewna Zawodniczka za odpowiednią wrzutkę do puszki Dawał buziaka .Starszym Panom ...może bym się ...załapał
Oczywiście niczego nie sugeruję ,ale .. można zwiększyć Szanse na Tańcach Kto zalicytuje więcej i wrzut do Puszki .
Zycze wytrwałości i Uważaj na Północny wiatr aby nie zawiał
Powodzenia
z dala od miejsca zamieszkania /355 km. dokonalem wsparcia WOSP Jurka Owsiaka
w poblizu Szpiatala Uzdrowiskowego ''Jagusia''w Kudowie Zdroj ul.Sloneczna
Wszystkim Wolontariuszom dużo ciepła , mimo deszczowej pogody i brrrr zimna , damy radędzięki ogromnemu wsparciu mieszkańców w każdej miejscowości. Kołobrzeżanie i Goście wypoczywający-Jesteście Wielcy za co cieplutko dziękuję
1- Ministranci pobili wolontariuszy kwestionujących na TERENIE Parafii -Plac kościelny
2- Ksiądz podczas zbierania na ofiarę wyszedł przed Kościół i całą Tacę wsypał czekającym na zakończenie wolontariuszom.
Dziś w Całej POLSCE mrzy pogoda nie za ciekawa Główne miejsca zbiórek -Galerie Handlowe nie czynne czyli pozostają skwery czy place przy kościelne oraz Osoby udające się do Kościoła .
Parki ze względu na pogodę puste .
Zbiórka do puszek zapewne będzie mniejsza .
Ja osobiście po otrzymaniu kolejnego łańcuszka pozwalam sobie Sasugerować tym Co chcą ew wspomożenie poprzez wpłaty na konto Orkiestry