Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moi drodzy witam serdecznie.... dzisiaj byłam na komisji w ZUSie i ..jaka jest decyzja dowiem się za 2 tyg. Trzyosobowa komisja lekarska dokładnie przejrzała dokumentację leczniczą i przeprowadziła badanie. Jestem szczęśliwa, że mam już to za sobą bo wizyta w ZUSie zawsze jest dla mnie niezwykle stresująca... Czekam cierpliwie na „ wyrok” i oczywiście napiszę czy szanowna komisja przychyliła się do mojej prośby. Pozdrawiam.
Zgadza się..... trzy osoby w komisji aby rozpatrzyć moją prośbę o zmianę trybu rehabilitacji ..... z ambulatoryjnej na stacjonarną Aż trudno w to uwierzyć, że trzeba fatygować tylu lekarzy w tak banalnej sprawie.....
Ja zlozylam odwolanie do decyzji zus. Po sanatorium nie przedluzyli mi rehabilitacyjnego, wczasie gdy bylam w sanatorium odbyla sie komisja beze mnie i nie przedluzyli. Teraz mialam trzy osobową komisje i czekam na decyzje o przrdluzeniu. W wypisie zcsanatorium napusali nieprawdę i cudownie mnie uzdrowili na papierze. Tez napusalam odwolanie do tego wypisu. Czy ktos mial podobną sytuacje.??