Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zaraz mi się cyferki pomylą przez Ciebie droga Felice i wyjdzie na to że pewna firma ma mi zapłacić 10 razy więcej Chyba sobie zasponsoruję za te pieniądze następny pobyt sanatoryjny ...tym razem na głowę
Ach i jeszcze jedno .Nie polecam wycieczki do Szwecji i Danii.Zwiedzania tyle co kot napłakał ,wszystko raczej widziane przez okno autobusu .Za to wycieczka "kolejką" do sąsiadów fajna Nawet kawę udało nam się wypić na końcu mola.
Może wpływ na moją opinię miały przewodniczki .Woda i ogień.Jedna monotonna choć o dużej niewątpliwie wiedzy (ale w sumie to nic nie zapamiętałam ) druga żywiołowa z pasją .Miło się jej słuchało i to ona była największą atrakcją wycieczki .
Witam wszystkich.
Przeczytałem opinie bardzo skrupulatnie i są bardzo zróżnicowane. 13,02.2019 mam przydział. A że jestem taki że jak sam nie dotknę, nie posmakuje, to i nic nie powiem. 06.03.2019r. zdam relację jak jest. A w tej chwili cieszę się jak małe dziecko z tego wyjazdu.
Witam wszystkich.
Przeczytałem opinie bardzo skrupulatnie i są bardzo zróżnicowane. 13,02.2019 mam przydział. A że jestem taki że jak sam nie dotknę, nie posmakuje, to i nic nie powiem. 06.03.2019r. zdam relację jak jest. A w tej chwili cieszę się jak małe dziecko z tego wyjazdu. Jadę samochodem. Jakie problemy mnie czekają z tego powodu. ?