Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Jadę do sanatorium Wisła w Iwoniczu Zdrój, bardzo proszę o podpowiedzi jak tam jest, jakie warunki, jakie pokoje, ilu osobowe, czy można sobie wybrać pokój jesli tak to jaki... pomóżcie i podpowiedźcie co i jak....
Gdzie ty właściwie jedziesz bo dopiero pisałeś, że do Krynicy a teraz do Iwonicza?. A tak wogóle to nie wiem dlaczego zakładasz kolejny post na ten sam temat i nadal nie podając daty tylko miesiąc. Jak chcesz pisać w tym samym temacie to musisz kliknąc w lewym górnym rogu na WEĘCEJ, TWOJE POSTY i po odszukaniu właściwego tematu klikamy na niego i po otwarciu na ODPOWIEDZ. Powodzenia a jak chcesz poczytać o Wiśle to klikaj na szukaj w prawym górnym rogu
Bardzo dziękuję za podpowiedź jak się poruszać na tym forum, rzadko tu bywam i stąd moje błędy . W Krynicy byłem dwa lata temu, a teraz na koniec stycznia jadę do sanatorium Wisła w Iwoniczu Zdrój i dlatego bardzo chciałbym się dowiedzieć coś na temat tego sanatorium. Niestety nie ma żadnej odpowiedzi i może to właśnie ze względu na to że źle post napisałem albo ... już sam nie wiem...
Dzięki bardzo... troszkę już znalazłem i sam już nie wiem czy się cieszyć czy płakać z powodu tego wyjazdu... ile ludzi tyle opinii... chociaż więcej trochę negatywnych...
Nie wiele ci mogę powiedzieć , byłem ale tylko przed budynkiem. Na pewno jest najwyżej położonym sanatorium w Iwoniczu. Za oknami z tyłu są tylko pola i jakieś krzaki, po lewo stok narciarski ( nie wiem czy czynny) i ścieżka do Bełkotki. Opinie jak czytasz są różne ale 2 lata temu zawoziłem tam kolegę bo ja byłem w tym czasie w Rymanowie i to było jego pierwsze sanatorium i sobie chwalił ale jak to mówią co człowiek to inne wymagania. Możesz sobie obejrzeć zdjęcia satelitarne wójka Google.
Nie wiem czy widziałeś ale ktoś ci odpisał w starym temacie cyt:
Re: Iwonicz Zdrój sanatorium Wisła
Post autor: Ola35 » 20 sty 2019 13:14
Ja byłam w Wiśle w sierpniu. Sanatorium na wysokiej górze. Kiedyś można było wybrać pokój teraz nie. Wyremontowane są na 4 pietrze. Można przyjeżdżać od rana. N a jedynki trzeba mieć najlepiej, zaswiadczenie od lekarza i załatwiać wczesniej
Na - 1sa jedynki ale nie polecam. Bez balkonu i obok są zabiegi więc cały czas ludzie i głośno. Sanatorium nie zrobiło mnie dobrego wrażenia. W sierpniu było w pokojach pełno os które wchodziły przez kratki wentylacyjne. Zabiegi dość ubogie. Jeden rehabilutant robi 5 rzeczy naraz. Jedzenie ubogie. Cały czas sałatki z resztek na śniadanie i kolacje. Do tego niemiła obsługa.