Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Felice pisze: 16 sty 2019 17:46
Robii w Krynicy z parkingami jest dość trudno.
Oj tak Felice ma 100% racji...radze dzwonic wczesniej i sprobowac rezerwowac bo inaczej tak jak teraz ( info od osob majacych samochody ) straz miejska rozdaje mandaty z wielka ochota
Do Robbi. Jest parking z tyłu budynku . Byłam w 2017 roku , zarezerwować telefonicznie nie było możliwości ale byłam ok 9.30 i otrzymałam miejsce parkingowe. Płaciłam ok 150zł. Inna opcja , to zgłosić się do Urzędu Miasta, wykupić kartę parkingową ( w 2018 koszt ok 80zł) i w miejscach wyznaczonych do parkowania ( też w miarę blisko sanatorium ) można zostawić auto (tyle tylko że będzie to na ulicy).