Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
WITAM.
POLECAM PRZEJAZD NA ODCINKU KATOWICE - KRYNICA ZDRÓJ NA TURNUS ROZPOCZYNAJĄCY SIĘ OD 17.03.2019.
PODWIOZĘ OD DRZWI DO DRZWI. MOŻLIWY RÓWNIEŻ POWRÓT PO ZAKOŃCZONYM TURNUSIE.
PRZEJAZD WYGODNYM SUWEM, NIESTETY ODPŁATNY, ALE MYŚLĘ, ŻE ZA KAŻDY ŚRODEK LOKOMOCJI TRZEBA PŁACIĆ A NIE KAŻDY ŚRODEK LOKOMOCJI WIEZIE OD DRZWI DO DRZWI.
POZA TYM KOSZTY PODRÓŻY SĄ ZWRACANE.
[email]
DZIĘKUJĘ.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2019 17:27 przez moderator, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód:usunięto email; Bardzo proszę pisać po polsku - wielka litera na początu zdania i nazw własnych.; uściślono tytuł
Witam ,też mam nadzieję że turnus będzie udany,podobno zabiegi są na wysokim poziomie a przecież o to nam chodzi żeby
się podleczyć,wzmocnić i póki co wrócić do pracy,ja będę w Krynicy 28.03 więc do zobaczenia,pozdrawiam