CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wKXcucoLmJ8
http://www.youtube.com/watch?v=ik9Hl3NPJOg
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
eluunia pisze:.............Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt..............gdzieś to czytałam![]()
![]()
![]()
Moze i masz rację ,
Sekret szczęśliwego mężczyzny:
Po pierwsze: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie.
Po drugie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi Cię utrzymać.
Po trzecie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli ją głowa.
Po czwarte: Bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie.
...................Many jak mnie znalazłeśmany pisze:eluunia pisze:.............Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt..............gdzieś to czytałam![]()
![]()
![]()
Moze i masz rację ,![]()
,ale facet tez ma troszke sekretów,,,,
![]()
Sekret szczęśliwego mężczyzny:![]()
Po pierwsze: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie.
Po drugie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi Cię utrzymać.
Po trzecie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli ją głowa.
Po czwarte: Bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie.![]()
![]()
![]()
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
"Kochanie, nie napiłbyś się czegoś?". Mężczyzna, zgodnie z prawdą, odpowiada: "Nie". Kobieta się obraża. Mężczyzna nie wie, o co chodzi.
Mężczyźni posługują się całkiem odmiennymi stylami konwersacji. Kiedy kobieta zadaje pytanie, zwykle wcale nie oczekuje odpowiedzi - rozpoczyna właśnie negocjacje na temat tego, czego życzyliby sobie oboje. Ze swego punktu widzenia wykazuje troskę o mężczyznę, podczas gdy on kompletnie ignoruje jej potrzeby. Z punktu widzenia mężczyzny to manipulacja, aby on poczuł się winny.
Nikt nie oczekuje od nas, byśmy na stałe wiązali się z przedstawicielem obcej kultury. Powszechne natomiast jest oczekiwanie, byśmy wiązali się na dłużej z przedstawicielami innej płci, tymczasem różnice między dwiema płciami są często dużo głębsze niż pomiędzy ludźmi pochodzącymi z różnych środowisk.
przyjaźń...to solidny fundament dla miłościeluunia pisze:.........Ja też mam za sobą wiele jesieni wspólnego życia i doskonale wiem że każdy związek jest takim domem do którego klucze są w naszych rekach..jeżeli zamkniemy go od wewnątrz stanie się naszym więzieniem ...a my jesteśmy wolnymi ....Każdy z nas potrzebuje sfery prywatności, czegoś, co ma tylko dla siebie...Miłość powinna być wolnością, nie więzieniem…Pamiętajmy, że miłość nie wyklucza przyjaźni i na odwrót…Nie musimy rezygnować z ważnych dla nas znajomości, a już na pewno nie ma prawa wymagać tego od nas nasz partner…tak myślę