Lądek zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
yoanna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2011 19:10

Lądek zdrój

Post autor: yoanna »

Witam
Szukam dojazdu z Bytomia na turnus rehabilitacyjny w Lądku zdroju od 25-tego stycznia
Jeśli ktoś z województwa śląskiego się tam wybiera lub nawet jeden dzień wcześniej (co osobiście zamierzam zrobić)to chętnie się zabiorę.
Pozdrawiam i czekam na kontakt
Asia
yoanna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2011 19:10

Re: Lądek zdrój

Post autor: yoanna »

yoanna pisze:Witam
Szukam dojazdu z Bytomia na turnus rehabilitacyjny w Lądka zdroju od 25-tego stycznia
Jeśli ktoś z województwa śląskiego się tam wybiera lub nawet jeden dzień wcześniej (co osobiście zamierzam zrobić)to chętnie się zabiorę(oczywiście dokładając się do kosztów za paliwo)
Pozdrawiam i czekam na kontakt
Asia
jaro 66
Na forum od: 04 sty 2012 18:06

Post autor: jaro 66 »

Ja jadę do Jubilata 16 kwietnia jest to mój dziewiczy wyjazd skierowanie z ZUS nie dopytałem kto da mi zwolnienie na czas pobytu może ktoś się oriętuje , jadę z Płocka może ktoś z tych okolic też jedzie mój mal [email].pl , może ktoś z forum orientuje na ile zabiegów mogę liczyć i jakie, jadę na zwrodnienie kręgosłupa i jakie warunki tam panują no i wogóle coś bliżej o tym miejscu z góry dziękuję .
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 23:21

Post autor: jagoda*** »

Witam! Mieszkam w Mysłowicach i też mam skierowanie do Lądka od 25 stycznia. Niestety również szukam kogoś, z kim mogłabym się zabrać, jeżeli ktoś chciałby podzielić sie kosztami podróży, proszę o kontakt mailowy : [email].com
ODPOWIEDZ