Jak długo czekaliście na potwierdzenie skierowania z NFZ
-
zuza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2010 14:39
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Jak długo czekaliście na potwierdzenie skierowania z NFZ
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2012 10:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Wniosek wysłałam 01.06. 2012r. a odpowiedź otrzymałam w listopadzie, więc trochę czekałam. Nie ma co się denerwować, na pewno otrzymasz odpowiedź.
Oczywiście mazowiecki NFZ.
pozdrawiam.
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
I nastała ta chwila dziś 10-09-2013 Pan listonosz dostarczyłe List Polecony z NFZ Śląski z informacjami ,ze został nadany nr ( przy rejestracji ) 96520 --termin oczekiwania do 26 miesięcy (sic) ,ale jest jednoczesnie informacja ,że każde schorzenie ma swoja kolejkę oraz ,że istnieje mozliwość orzyspieszenia a w tej chwili sprawdzalem i aktualny nr to 94750 czyli od rejestracji sierpień spadło okolo 2000 skierowańdarek pisze:01-08-2013 złozylem wniosek w Ślaskim oddziale NFZ w Katowicach na ul Jankego i sympatyczna Pani Stwierdzila ,że numerk zostanie nadany do 45 dni ( obligatorynie ustalone i po kolejnych 15 dniach zostanie przeslana informacja do domu).
Wniosek skladałem w imieniu Mamy sprawy kardiologiczne ( załczone były 2 wypisy ze Szpitala -ale wniosek byl wypisany jako ..sanatorium bez okreslenia lokalizacj !)
Cóz poczekamy do 01-10-2013
Reasumując NFZ Katowice potwierdzenie nadania numerku wydał w terminie 30 dniowym