Dom Zdrojowy Szczawno- Zdrój
-
antygona28
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2013 07:55
Re: Dom Zdrojowy Szczawno- Zdrój
- mario63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2013 12:52
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
...autko stoi na wolnej przestrzeni, bez drzew!...irek[goral] pisze:Uważajcie na drzewa !Parki są bardzo ładne-drzewa wiekowe.
- mario63
- Super Kuracjusz

antygona28 pisze:Dzieki Wszyskim.To ja jednak dobrze że wybrałam Młynarz. Dom Zrojowy odwiedze jak będzie po remoncie. Byłam w nim 2007 przed remontami mieliśmy pokuj 3 osb . na parerze był duży tylko drzewa zasłaniały nam słońce więć było wieczorami zimno choć był to czerwiec doś ciepły... łaziękę zaś na korytarzu ale zato tylko nasza ładna i duża.... Jak byłm w zeszłym roku w kwietniu poszliśmy z koleżnką zwiedzić Dom Zdsrojowy zobaczyć co i jak. To akurat na parterze tam gdzie miałam zaszczyt być trwał remont i na 3 pietrze. Zajrzałam na te wyremontowane pokoje ładne , nowe meble, łazienki ,,,
...oczywiście już od południa był obchód okolicy..., zalogowany w pokoiku, który spoko wystarczyłby dla dwojga!...., i już spożywamy dary niebios..., a tu wszystko nowiuśkie!..., w pokoju: łoże,duża szafa, szafka, wieszak, stolik, biurko, ława fotele, lampka nocna, radio z CD, tv, lodóweczka, gdzie już się chłodzi!..., duże lustro dla Pań..., łazienka i, a jakże duże lustro!... , że można się ganiać!...., widok na super park...,
jechałem z mieszanymi odczuciami, ale to co zastałem to Ameryka!..., nawet w pałacu na sali koncertowej fortepian stoi!!...,
cholera, aby tylko mnie nie podkusiło grać?!...
...ale najważniejsze to to, że na pokoju pielęgniarek: oprócz innych bzdetów napisane: OBCHÓD?????!!!!!....
ale może to tylko napisane???????... , tak jak w Rejsie, ktoś napisał w damskiej ubikacji- ,,głupi kaowiec"!!!...
pozdrówka!...
- mario63
- Super Kuracjusz

a wi fi tylko na parterze!..
-
forumowicz
Na wstępie serdecznie Cię pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Szczawnie. Z tego co przeczytałem znajdujesz się w Domu Zdrojowym jeśli tak to mi się podobało tam w ubiegłym roku,tylko czasami winda szwankowała i nie jeździła. Byłem w pokoju czteroosobowym z łazienką na trzecim piętrze-Kardiologia,było nas trzech lecz potem z przyczyn niezależnie od nas jeden kolega musiał powrócić do domu więc do końca rechabilitacji byliśmy sami we dwóch więc było pole do popisu. Miła i wspaniała obsługa oraz znakomity personel,pozdrawiam Panią doktor Duchowska oraz Panie Rechabilitantki,gdybym mógł pojechałbym jeszcze raz tam,mimo jak to mądre przysłowie mówi: NIGDY NIE WCHODŹ DO TEJ SAMEJ RZEKI DWA RAZY,tak mi się podobało i miłe wspomnienia,które mam utrwalone na kamerze
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
A o to co chłodzi się w... lodówce dyplomatycznie pytać nie będę
Serdeczności
- mario63
- Super Kuracjusz

Alek pisze:Witaj mario63![]()
Na wstępie serdecznie Cię pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Szczawnie. Z tego co przeczytałem znajdujesz się w Domu Zdrojowym jeśli tak to mi się podobało tam w ubiegłym roku,tylko czasami winda szwankowała i nie jeździła. Byłem w pokoju czteroosobowym z łazienką na trzecim piętrze-Kardiologia,było nas trzech lecz potem z przyczyn niezależnie od nas jeden kolega musiał powrócić do domu więc do końca rechabilitacji byliśmy sami we dwóch więc było pole do popisu. Miła i wspaniała obsługa oraz znakomity personel,pozdrawiam Panią doktor Duchowska oraz Panie Rechabilitantki,gdybym mógł pojechałbym jeszcze raz tam,mimo jak to mądre przysłowie mówi: NIGDY NIE WCHODŹ DO TEJ SAMEJ RZEKI DWA RAZY,tak mi się podobało i miłe wspomnienia,które mam utrwalone na kamerzePozdrawiam
Alek
...dzięki za cenne uwagi na priv..., zdrowotności!...
-
deborah
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 mar 2012 19:37
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
- mario63
- Super Kuracjusz

...ekstra pokój z widokiem na morze...deborah pisze:Uuuuuuu..) to chyba nie będzie tak zle..-ja jutro będe w Domu zdrojowym w Szczawnie. Może i tez będe miec fuksa z extra pokojem???:)))się zobaczy,a jak nie to.."życie".Pozdro Mario:)