Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eemi pisze: 26 sty 2019 20:39
Witam , jestem obecnie w MSWIA ,jest w porządku, pokoje faktycznie są remontowane , ale nie jest to jakieś uciazliwe.Jedzenie jak na razie urozmaicone śniegu bardzo dużo, ale to dobrze dobre warunki narciarskie. Zabiegi też dostalam takie jak chciałam. A najważniejsze że ludzie z turnusu bardzo kontaktowi
Jestem aktualnie w MSWiA i potwierdzam opinię eemi Jest OK
Czy ten remont pokoi w Continentalu nigdy się nie skończy? Jak pamiętam zaczęli w 2000 roku, byłam ostatnio chyba w 2014 i jeszcze remontowali a te pierwsze wyremontowane wymagać będą znowu remontu itd.